Вхід | Реєстрація

Талановиту молодь відзначили у чотирьох номінаціях

Талановиту молодь відзначили у чотирьох номінаціях

У минулу п’ятницю в районному Центрі культури і дозвілля відбулося свято «Засвіти свою зірку-2016».

Цей традиційний захід проводиться з метою відзначення талановитої й обдарованої молоді, а також їх наставників. «Засвіти свою зірку» — це свято учнів, які протягом навчального року проявили значні інтелектуальні, творчі, спортивні або туристсько-краєзнавчі вміння.

На заході були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, голова райради Володимир Кішінський, начальник відділу освіти Наталія Коваль, керівники структурних підрозділів РДА, учителі і батьки учнів.

Першими на сцену запросили призерів та переможців олімпіад. У цю номінацію потрапили 24 учні. Жанна Шевцова та Володимир Кішінський привітали інтелектуалів та їх педагогів і вручили їм грамоти за особистий внесок у піднесення іміджу освіти Кобеляцького району.

Наступними на сцену вийшли діти, яких відзначили у номінації «Творчі обдарування Кобеляччини». Цих учнів вітала завідувач районного методкабінету Алла Мужайло.
15 команд юних спортсменів відзначив Віталій Детюк, завідувач сектора у справах сім’ї, молоді та спорту РДА.

Грамоти за високі досягнення в туристичній роботі від головного спеціаліста відділу освіти Ніни Кононенко отримали 26 команд юних пошуковців та туристів‑краєзнавців.

Також подяками відзначили педагогів, чиї вихованці стали призерами всеукраїнських, обласних етапів олімпіад, конкурсів і змагань.

Музичні вітання присутнім подарували учні загальноосвітніх навчальних закладів району і вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2016, 13:38 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації