Вхід | Реєстрація

Свято для мешканців геріатричного пансіонату

Свято для мешканців геріатричного пансіонату

Кожного року напередодні свята Великої Перемоги мешканці Могилівського геріатричного пансіонату чекають приїзду самодіяльних артистів Царичанського районного Будинку культури. Ця традиція зберігається вже понад 15 років.

На концерт сходяться як мешканці пансіонату, так і його працівники. До них цього дня завітали в гості вокальний ансамбль народної пісні «Дівчата», який діє при клубі за інтересами «Надія», вихованці школи естетичного виховання Віталіна Псарьова і Наталія Грек. Перед початком концерту присутніх привітали представники місцевого самоврядування та районної влади. Вони вручили учасникам бойових дій, ветеранам війни квіти і подарунки, а також передали у бібліотеку пансіонату книгу «Біль і гордість Приорілля», яка недавно вийшла з друку.

Після привітальних виступів артисти дарували присутнім пісні різної тематики, серед яких чільне місце займали твори, присвячені темі війни. Пісня «Балада про матір» у виконанні Наталії Грек нікого не залишила байдужим, зворушила усіх до сліз. У виконанні ансамблю «Дівчата» прозвучало немало жартівливих пісень, під які присутні завзято танцювали у залі. Щиро аплодували і солістам, і виконавцям гумористичних оповідок Миколі Бахмату і Людмилі Шикуновій. Прощаючись, вдячні глядачі проводжали артистів фразою: «Приїжджайте ще!»


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації