Вхід | Реєстрація

Фірма «Рога і копита» більше не ремонтуватиме дороги на Полтавщині

Фірма «Рога і копита» більше не ремонтуватиме дороги на Полтавщині

Про це Костянтин Іщейкін написав у Фейсбук , посилаючись на рішення бюджетного комітету Верховної Ради:

«Зараз на Полтавщині дуже дощить і розмиваються рештки одного з найнебезпечніших маршрутів - з Полтави на Кременчук.

Нині йде процес розподілу кредитних коштів на ремонт доріг і Полтавщина має 233 млн. гривень. І є два важливі моменти - важливість напрямку і питання підрядника.

Як уже вирішили на виїзному засіданні бюджетного комітету, нардеп, що відповідає за виділення коштів на свій регіон, входить до міжвідомчої групи контролю за виконанням проекту. Також були сформульовані критерії до відбору фірм-підрядників.

НЕ МОЖЕ СТАТИ ПІДРЯДНИКОМ ДИВНА ОРГАНІЗАЦІЯ "ВІДРО І БОЧКА", з трьома працівниками у штаті і незрозумілими технічними потужностями. І ФІРМА "РОГИ І КОПИТА" ТЕЖ НЕ МОЖЕ ПЕРЕМОГТИ У ТЕНДЕРІ, хоч як гарно на папері у них не розписані космічні технології, а по факту юридична адреса десь у звичайній квартирі багатоповерхівки на особі, що не підозрює про існування цієї фірми.

ФІРМА ПОВИННА МАТИ ТЕХНІЧНІ І КАДРОВІ ПОТУЖНОСТІ, А ТАКОЖ СВОЇМ МАЙНОМ ГАРАНТУВАТИ ЯКІСТЬ РЕМОНТУ! ТОБТО СХОДЖЕННЯ АСФАЛЬТУ З ДОЩЕМ ЧИ СНІГОМ ОБЕРТАЄТЬСЯ НОВИМ РЕМОНТОМ ЗА РАХУНОК ФІРМИ-ВИКОНАВЦЯ!».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2016, 18:20 | Полтавщина | Суспільство
1. перекотиполе / 18 травня 2016, 23:28
А хто з нардепів відповідає за виділення коштів на "РОГИ І КОПИТА"?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації