Вхід | Реєстрація

«Стандарт» пропускає із центру поля

«Стандарт» пропускає із центру поля

У домашній грі з котелевським «Маяком» новосанжарська команда поступилася. Це вже вчетверте в цьому сезоні.

 

Немає результату — немає уболівальників

Цього разу «Стандарт» проводив домашню гру в суботу, 28‑го травня. Зважаючи на серію невдалих матчів, уболівальників на гру прийшло зовсім мало, не більше сотні чоловік. Тобто, у кілька разів менше, ніж на попередню домашню гру з кобеляцьким «Колосом». Відсутність перемог все ж таки дається взнаки.

Зарядитися оптимізмом уболівальники не встигли і цього разу. Уже в дебюті поєдинку «Стандарт» провалився в обороні і пропустив гол після удару з близької відстані. Футболісти «Маяка» загалом краще комбінували, швидше грали у пас і більше били по воротах. І невдовзі цілком заслужено подвоїли перевагу в рахунку після реалізованого їх форвардом виходу сам на сам: 0:2.

Лише ближче до закінчення тайму «Стандарт» дещо притис суперника і провів кілька потенційно небезпечних атак. У одному з епізодів Владислав Олійник пробив з гострого кута по воротах, хоча напрошувався пас на дальню стійку. Воротар легко упіймав м’яч. У іншій атаці єдиний форвард новосанжарців Артем Співак пробивав зльоту без перешкод метрів із семи, але елементарно не влучив у ворота. Команда забила гол, коли на це вже мало хто сподівався. Владислав Мокляк подав кутовий із правого флангу, м’яч перелетів воротаря, стукнувся об дальню стійку і влетів у ворота. Чистий гол з кутового: 1:2. Майже одразу ж пролунав свисток про закінчення першого тайму.

 

Гол на першій секунді

У перерві уболівальники з надією обговорювали перспективи «Стандарту» у грі. Мовляв, команда у другому таймі зможе забити два м’ячі й усе ж таки порадувати перемогою вперше за чотири матчі. Але того, що станеться одразу по перерві, не очікував ніхто. Навіть голкіпер «Стандарту» Євген Трипуз. Як тільки суддя дав свисток про початок другого тайму, футболісти «Маяка» швидко розіграли м’яч і гравець гостей пробив по воротах новосанжарців із центру поля. М’яч перелетів голкіпера господарів і влетів у сітку! Гравці «Стандарту» кинулися до судді, вимагаючи не зараховувати взяття воріт, адже голкіпер іще елементарно не дійшов до рамки. Проте суддя був непохитний і вказав на центр поля. Так уже на першій секунді другого тайму «Стандарт» поступався: 1:3.

Далі у грі не було нічого цікавого чи обнадійливого для господарів. «Маяк» багато та різноманітно атакував, знову забив гол (і знову після виходу сам на сам) і довів‑таки матч до розгромної перемоги: 1:4. «Стандарт» запам’ятався хіба що грубістю Сергія Соломашенка, який за відвертий удар по ногах суперника отримав жовту картку, а міг побачити і червону.

Після перемоги у дебютній грі сезону «Стандарт» поступається вже у четвертій грі поспіль. І поки що незрозуміло, за рахунок чого команда збирається переривати сумну серію поразок. Але можна із певністю передбачити, що на наступний матч команди прийде ще менше глядачів. Буде результат — будуть і люди на трибунах. А поки що — сум, розчарування і порожні лавки.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації