Вхід | Реєстрація

Кобелячани не пробили Маника

Кобелячани не пробили Маника

У чемпіонаті ветеранів з міні-футболу після чотирьох турів встановилося «двовладдя»: по 10 очок мають «Козубівське» та «Полузір’я».

Кожен наступний тур у ветеранському чемпіонаті стає все цікавішим. Так, минулої неділі, 29‑го травня, у кількох матчах були зафіксовані доволі неочікувані результати. Нехворощанський «Ветеран» несподівано поступився новосанжарській «Дружбі» з рахунком 4:5. А новосанжарський «Стандарт» не зміг обіграти непоступливу лелюхівську «Ворону».

 

Як у Лізі Чемпіонів

Із кожним сезоном матчі у ветеранській лізі стають все цікавішими, а боротьба — все більш гострою та напруженою. Якщо у перший рік змагань якісь команди і виходили на поле «просто пограти», то тепер уже головним пріоритетом є результат. Тому і поєдинки у кожному турі стають усе більш видовищними. Так, у матчі «Стандарту» та «Вороної» було все: і красиві комбінації, і нереалізовані моменти, і, головне, інтрига до останніх секунд матчу.
Футболісти «Стандарту» у грі налаштовувалися лише на перемогу. Адже у дебюті чемпіонату вони і так втратили багато очок, спочатку зігравши унічию із «Полузір’ям», а потім поступившись нехворощанському «Ветерану». Щоб наздогнати лідерів, новосанжарцям потрібно було обіграти «Ворону». Але відкрили рахунок якраз гравці команди з Лелюхівки. Віталій Підопригора прийняв м’яч на правому фланзі і «з пира» загнав круглого у дальній кут воріт: 1:0.

У другому таймі «Стандарт» вирівняв гру і досить швидко вийшов уперед. Спочатку Ярослав Колодійчик замкнув на дальній стійці пас Володимира Жаботинського, а потім уже сам Жаботинський реалізував вихід сам на сам після пасу Олександра Афанасьєва: 1:2. Проте розвинути успіх новосанжарці не змогли. А гравці «Вороної» у потрібний момент проявили характер, пішли вперед і забили такий потрібний гол. Віталій Підпопригора двічі не міг пробити голкіпера новосанжарців Сергія Бойка, а от з ударом Валерія Губи воротар впоратися вже не зміг: 2:2. Кінцівка гри була напруженою, як у матчах Ліги Чемпіонів. І «Стандарт» мав‑таки шанс, щоб вирвати перемогу, проте удар Ярослава Колодійчика із кількох метрів голкіпер «Вороної» Сергій Гордієнко неймовірним чином відбив. 2:2. Новосанжарці знову втрачають очки, а «Ворона» демонструє характер.

 

Сухий матч «Козубівського» та «Ветерана» з Кобеляк

Після перемоги над стовбинодолинським «Колосом» (12:1) турнірну таблицю очолили футболісти «Полузір’я», які набрали в турнірі 10 очок і поки що йдуть без поразок. Обійти їх могли хіба що гравці «Козубівського», які у завершальному матчі ігрового дня зустрічалися з кобеляцьким «Ветераном».

Матч не став багатим на моменти. Було помітно, що гравців «Козубівського» у грі цілком влаштує й нічия. А от кобеляцькій команді потрібно було вигравати, щоб зберегти шанси на здобуття одного з призових місць. У складі «Козубівського» найпомітнішою фігурою очікувано був голкіпер Павло Маник, який тільки у першому таймі тричі врятував ворота після ударів кобелячан.

— Так там нормальний воротар! А казали, що у Козубів якийсь чемодан на воротах стоїть! — піджартовували за сіткою гравці «Дружби».

Жарти жартами, а пробити Павла Маника у цьому матчі суперникам так і не вдалося. У другому таймі він відбив ще кілька ударів форварда «Ветерана» Юрія Няйка. Що характерно, Няйко, який забив два голи новосанжарському «Стандарту» прямими ударами зі штрафних, у цьому матчі усі штрафні виключно розігрував.

— Це я стінку правильно виставляв, от він і не бив! — поділився секретом Павло Маник вже після закінчення матчу.

Гра, до речі, так і завершилася нульовою нічиєю. «Козубівське» залишилося в лідерах. Щоправда, тепер команда ділить першу сходинку з «Полузір’ям»: обидві набрали по 10 очок.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації