Вхід | Реєстрація

На Донеччині відкрили пам’ятник нашому земляку

На Донеччині відкрили пам’ятник нашому земляку

23 травня у селищі Золотий Колодязь Добропільського району Донецької області відбулось відкриття стели загиблим бійцям 93-ї окремої механізованої бригади.

Два роки тому на блокпост, що знаходився поряд із селищем, було здійснено напад, у результаті якого загинули військовослужбовці Андрій Абросімов, Юрій Сітяєв та Андрій Дерило.

У день роковин гибелі військових жителі селища Золотий Колодязь відкрили пам’ятник цим бійцям. Головним ініціатором виступив місцевий житель Микола Стрипоченко. На урочистості з нагоди відкриття стели запросили рідню воїнів та колишніх військових, які служили разом із загиблими. Із Кобеляк на відкритті побували родина Юрія Сітяєва та волонтери.

Рідні Сітяєва і волонтери висловлюють вдячність Сергію Жуку, голові фонду «Захисти Вітчизну», за фінансову допомогу організації поїздки та Олександру Антонову, який надав автомобіль і виступив у ролі водія.

 

Довідка

У квітні 2014 року Юрій добровольцем пішов захищати кордони України. Сітяєва направили охороняти блокпост у Золотому Колодязі. Там він проходив службу на посаді механіка-водія танку. За словами очевидців, Юрій загинув від кулі снайпера.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2016, 09:13 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації