Вхід | Реєстрація

Фестиваль-конкурс «Літні тони — 2016»: Софія та Вікторія Пеляк (І-ша премія)

15‑го травня у київській школі мистецтв імені Стефана Турчака відбувся всеукраїнський дитячий фестиваль-конкурс «Літні тони 2016», у якому взяли участь понад 300 учасників: вокалістів, інструменталістів та танцівників.

Нові Санжари були гідно представлені на цьому великому творчому заході дуетом сестер Вікторією та Софією Пеляк, що здобули лауреатство І-ї премії. Юні співачки є вихованками заслуженої артистки України Каріни Карасьової, ім’я якої добре відоме новосанжарцям. Зараз співачка очолює «Студію естрадного вокалу» при департаменті освіти і науки міста Києва та веде активну концертну діяльність. Але працюючи в столиці нашої Батьківщини, знаходить сили й час для занять з обдарованими дітьми, такими як Вікторія та Софія.

Яскраво та енергійно виконавши авторський репертуар («Журавлики линуть» (муз. С. Козака, сл. П. Воронька) та «Острів квітів» (муз. С. Пеляк, сл. О. Швидкого), сестри привернули увагу журі, яке працювало  під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Віктора Герасимова та професора університету імені Драгоманова Сергія Горбенка.

Варто відзначити, що мелодію пісні «Острів квітів» створила одна з учасниць дуету семирічна Софія Пеляк. Навчаючись у першому класі Новосанжарського НВК, дівчинка плідно займається творчістю, зокрема створює власні мелодії. Нагадаємо, що сестри вже мають досить серйозні творчі здобутки, стали дипломантами одного з найпрестижніших конкурсів — всеукраїнського огляду-конкурсу «Нові імена України» (Софія Пеляк — вокальне мистецтво, Вікторя Пеляк — образотворче мистецтво).

Привітаємо ж сестер з яскравою творчою перемогою і побажаємо їм високих творчих злетів та великих досягнень.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації