Вхід | Реєстрація

Повітряні кульки і голуби — на щасливе життя

...випустили в небо випускники Могилівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Серед 83 учнів цієї школи випускників цього року — 11.

Директор школи Світлана Машура привітала учнів із закінченням навчального року і вручила відмінникам навчання грамоти та подяки. Особливі подяки отримали учні, котрі взяли участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово‑патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), де шкільна команда зайняла друге місце серед шкіл І-ІІ ступенів. Від начальника відділу освіти району Сергія Китайгори рій «Соколи» отримав грамоту за перемогу в конкурсі «Герої не вмирають». Голова Могилівської об’єднаної територіальної громади Валерій Дружко вручив грамоту танцювальному колективу школи «Могилівські козачата» за творчість, артистичність, активну участь у художній самодіяльності школи і громади. Вітали шкільний колектив і гості: представник районного відділу освіти Леся Колодяжна, секретар сільської ради Валентина Невтриніс, учасниця АТО Наталія Булах. Чудовими словами випускників привітала перша вчителька Валентина Шульга. Діти із вдячністю подарували вчительці квіти. Класному керівнику Галині Коркодолі випускники присвятили пісню «Вчителько рідна». Усі разом випустили в небо повітряні кульки з голубами — на щасливе життя.

Урочистий і радісний день був не тільки для випускників, а й для їх батьків. Від імені батьків напутнє слово для юнаків і юнок сказала мама Наталія Коробка.

По завершенню святкової лінійки випускники 2016 року відвідали свій останній урок у стінах рідної школи.

Відмінні результати у навчанні показала випускниця Катерина Данільченко. Серед випускників школи двоє учнів продовжать навчання в Могилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, усі інші мають намір вступити до освітніх закладів Дніпра, Кам’янського, Петриківки.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації