Вхід | Реєстрація

Вейпінг входить в моду

Вейпінг входить в моду

Напевне аби хтось вирішив провести на вулицях Кобеляк або іншого невеличкого населеного пункту опитування на тему ставлення людей до вейпінгу, то мав би проблеми із комунікацією. Гарантовано можна стверджувати, що більшість респондентів не змогли б відповісти на запитання про те, що ж воно таке. Такі слова, як «шейпінг», «дайвінг» вже давно відомі навіть у провінції. А ось із «вейпінгом» виникають проблеми. Хоча якщо людям пояснити, що цим словом англомовного походження називають курців електронних сигарет, тоді ситуація різко зміниться. Про електронні цигарки чули і пробували їх на смак практично скрізь. Більше того, можна стверджувати, що вони стають своєрідною модою. І сьогодні поява людини із металевою трубочкою в роті нікого не дивує ні в Кобеляках, ні в Нових Санжарах, ні в Царичанці.

Звичайно ж більшість із тих людей, хто віддає перевагу електронним цигаркам перед звичайними керуються у своєму виборі бажанням покинути палити взагалі. Сотні тисяч жителів планети Земля перейшовши із тютюновмісних  сигарет на електронні із часом повністю позбавились цієї звички. Такі люди стверджують, що відмовитись від тютюну за допомогою вейпінгу набагато легше чим використовуючи спеціальні пластирі, читаючи книги чи слухаючи лекції.

Дехто переходить на електронні цигарки із міркувань економії. Нехитрі підрахунки показують, що зараз вейпінг дешевший аніж куріння звичайних тютюнових сигарет. Тим більше, що останні в Україні постійно дорожчають і кінця цьому процесу не видно. Звичайно ж, зважаючи на зміни курсу національної валюти до долара та євро, дорожчають і електронні сигарети. Але це відбувається не так часто. Та й курять прихильники вейпінгу значно менше.

У маленьких райцентрах, як правило немає спеціалізованих магазинів в яких можна придбати електронні сигарети та аксесуари до них. Але це вже не є якоюсь суттєвою проблемою. Зараз будь-хто може зайти на сайт такий як Vaptor і зберігши адресу http://vaptor.com.ua/ru/16-elektronnye-sigarety у будь-який момент купляти все, що потрібно. Для цього інколи навіть з дому виходити не потрібно, адже численні служби привезуть необхідний товар прямо під двері.

Прихильники вейпінгу тако стверджують,що їх менше дискримінують аніж ортодоксальних курців. Дійсно, приємний запах від електронних сигарет не так заважає їншим людям. І тому вони та поліцейські не так прискіпливо ставляться до людей¸котрі в громадському місці курять електронні цигарки. Все це у комплексі і призвело до появи моди на вейпінг.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2016, 13:54 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації