Вхід | Реєстрація

Правительство Украины сняло ограничения на зарплаты госслужащих

Правительство Украины сняло ограничения на зарплаты госслужащих

Сегодня, 8 июня, Кабинет министров Украины принял решение снять ограничения на размер зарплат чиновников, а также были смягчены ограничения затрат на содержание госучреждений. Об этом сообщает УНИАН.

"Проект постановления снимает ограничения на размер заработных плат, приобретение мебели и бытового оборудования, проведение текущих ремонтов, покупку автотранспорта, кроме легковых автомобилей, согласование отпусков", - сообщил министр финансов Александр Данилюк.

Он отметил, что такое решение поможет государственным учреждениям улучшить материально-техническое обеспечение, а также смотивирует работников повышать эффективность работы.


Автор: «Ведомости. Украина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2016, 13:05 | Полтавщина | Фінанси
1. Біличанка / 9 червня 2016, 13:33
О давно вони чекали - оце тепер "ефективна" робота буде!!! Знову грошей ні на дороги ні на лікарні з школами не буде - хоча "грошей" це я погарячкувала, отих крихот що виділялись - тепер все в ненаситну горлянку чиновників - як верховних так і місцевих. Наші білицькі точно соромить не будуть.
2. гість / 9 червня 2016, 13:46
Слава Україні!!!
3. Гершко / 9 червня 2016, 16:58
5.рабинович
«це ж перемога»

Ще трішки і буде повна перемога.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації