Вхід | Реєстрація

«Водоканал» поставили на «лічильник»

7 червня Господарський суд міста Полтави задовольнив позов підприємства «Кобеляцький будсервіс» про стягнення боргу із іншого кобеляцького підприємства «Водоканал».

У принципі, усе йде у відповідності до прогнозу, описаному в статті «Асфальтна історія з кримінальним присмаком», яка була надрукована в №22 газети «ЕХО». Нагадаємо, що комунальне підприємство «Водоканал» не заплатило кошти шляховій організації, якою керує Олександр Чінін за асфальт та виконані роботи з його укладання. У свою чергу комунальникам не заплатила Кобеляцька міська рада в особі міського голови Олександра Копельця.

І от Господарський суд визнав своїм рішенням, що «Водоканал» таки заборгував «Кобеляцькому будсервісу» і має повернути гроші. Щоправда, сума боргу вже виросла. І становить не двадцять шість із половиною тисяч, як було у 2015 році, а 34 тисячі 200 гривень. Тобто, борг збільшився майже на вісім тисяч. Справа в тому, що суд нарахував ще й пеню, вартість судового збору та інші витрати. І зобов’язав «Водоканал» їх відшкодувати.

А в найближчі кілька місяців заборгованість «Водоканалу» перед «Кобеляцьким будсервісом» може ще зрости. Поки що рішення суду ще не вступило в законну силу і комунальники можуть оскаржити його в Апеляційному суді. Та якщо апеляцію не задовольнять, а, швидше за все, так і станеться, то доведеться платити. Грошей немає, бо не платить міська рада. Тоді за справу візьметься виконавча служба. І стягнувши із «Водоканалу» борг, доплюсує до нього ще 10 відсотків у вигляді виконавчого збору.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2016, 09:21 | Кобеляки | Фінанси


1. Читач003 / 13 червня 2016, 13:46
Фігня суд Санич все розрулить він всемогущий. а Чиніну мабуть прийдеться хвірму закривать. Санич не люблять вибриків. За базар прийдеться відповідать...
2. 333 аа / 17 червня 2016, 12:30
Краще б працювали водоканалівці, а не в робочий час будували Вані сауни.
3. гість / 22 червня 2016, 12:16
А шо це будується за склад біля музичной школи на вул Пушкіна ? Чи давав горсовет дозвіл на будівництво та чи змінено цільове призначення землі ?
4. Гість2 / 22 червня 2016, 13:35
4.гість
«Чи давав горсовет дозвіл на будівництво та чи змінено цільове призначення землі ?»

Так то мала архітектурна форма. Там будуть волонтери свої передачі на хронт складирувати.
5. гість / 22 червня 2016, 14:11
5.Гість2
«
Так то мала архітектурна форма. Там будуть волонтери свої передачі на хронт складирувати.
»

Яка МА форма площею 7 соток на землі сельхозпризначення і на фундаменті ?
6. вовк / 24 червня 2016, 18:10
4.гість
« шо це будується за склад біля музичной школи на вул Пушкіна ? Чи давав горсовет дозвіл на будівництво та чи змінено цільове призначення землі ?»

Так то будить логістичний центр.А шо до цільового призначення земельной ділянки то не твоє собаче діло.Поняв
7. Олег74 / 24 червня 2016, 19:26
7.вовк
«Так то будить логістичний центр.»

А от цікаво, в нас в місті є якийсь міський архітектор? До яких пір, кожен з баблом в кармані буде ліпити свої "витвори" в місті? Парк Перемоги загадили обліпивши магазинами, в самому парку тепер наліпили генделики від піцерії. Отакий тепер парк, з генделиками і церквою. Все місто заліплене кривобокими магазинами, вигляд яких проектував другокласник з ДЦП. А тепер і поміж житлових будинків, біля музичної школи ліплять якийсь "логістичний центр". Завести б ото бульдозера, та погорнути всі ці "логістичні центри" разом з цими "бізнесменами" туди, куди їм і місце - на смітник.
8. вовк / 25 червня 2016, 06:19
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
9. Гість / 25 червня 2016, 07:22
9.вовк
«Я тебе погорну поняв собака. Я хазяїн на вулиці шо хочу те і роблю і перед бидлом не відчитуюсь. Я тебе вичислю поняв ти в мене на колінах в крові стоятимеш»

Мені та халабуда по барабану, але такому як ти вовку місце таки в тамбовських лісах. Пля, хазяїн вулиці знайшовся.
10. Можейобнутьтоком / 25 червня 2016, 20:44
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
9.вовк
«
Я тебе погорну поняв собака. Я хазяїн на вулиці шо хочу те і роблю і перед бидлом не відчитуюсь. Я тебе вичислю поняв ти в мене на колінах в крові стоятимеш»

Андрюша, ти пока шо ще не вовк, а вовчок. Поки ти когось ще будеш вичисляти тебе вже давно вичислили і записали.
Люди, які когось ставлять на коліна, такі як оце дебільні предяви не пишуть.
Андрюша пожалій тестя, йому ж платити щоб тебе відмазати. І якшо ти дав клопельцю на плитку і на хвутбол, то це не означає що ти хазяїн вулиці. Бо як візьмуть за жопу клопельця, то потім і до тебе доберуться. А ти тут ще й погрозинасильством демоструєш. Посадити не посадять, но бабло зрубають.
Бережисебе, бо можейобнутьтоком.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації