Вхід | Реєстрація

Золотий успіх юних футболістів

Золотий успіх юних футболістів

1 червня в селищі Губиниха Новомосковського району пройшли фінальні змагання з футболу серед юнаків 2006–2007 р.н. збірних команд сільських, районних ДЮСШ та ЗОШ у залік обласних сільських спортивних ігор «Золотий Колос України», присвячені 25‑й річниці Незалежності України.

У цих змаганнях юні футболісти з Царичанської ДЮСШ виступили вдало, вигравши усі зустрічі.

Результати зустрічей:  Царичанський район — Новомосковський район (4:2); Царичанський район — Петропавлівський район (5:1); Царичанський район — Петриківський район (5:1);
Гравці нашої команди забили 10 м’ячів, автори яких: Максим Баршак — 6, Денис Житний — 3, Олександр Дубовик — 1

Перемогу Царичанській команді здобували: Арсен Воробйов, Володимир Хасіян, Назар Мовчан, Максим Свистун, Ярослав Літвішков, Олександр Дубовик, Денис Житний, Олександр Лавріненко, Максим Баршак, Арсен Нетеса, Альберт Нетеса, Сергій Мартинець, Станіслав Мітлицький.

Команда була нагороджена кубком і грамотою, а гравці одержали медалі.

На фото: переможці змагань.


Автор: Андрій Архіпов


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2016, 15:38 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації