Вхід | Реєстрація

Гамбіт по-кобеляцьки для карлівчан

Гамбіт по-кобеляцьки для карлівчан

Минулої суботу ФК «Кобеляки» у домашньому матчі переміг гостей із Карлівки.

4 червня кобеляцькі футболісти приймали вдома карлівчан. За підсумками шостого туру, гості посідали друге місце в турнірній таблиці. До приїзду в Кобеляки вони мали у своєму активі чотири виграші, нічию після зустрічі з машівцями та програш від первозванівської «Вікторії». У кобелячан картина була такою: четверта сходинка, два виграші, дві нічиї і один програш від первозванівців.

Місцеві глядачі вже бачили у цьому році гру карлівчан, коли вони з рахунком 3:0 перемогли «Колос». Цей матч дивились і гравці ФК «Кобеляки». Тому кобеляцькі спортсмени мали уявлення, як суперник веде себе на полі.

Гравці ФК «Кобеляки» вийшли на поле в оптимальному складі. Із перших же хвилин вони перейшли в захист. Кобелячани відбили кілька потужних атак суперників, які грали виключно в наступальний футбол. Приблизно на десятій хвилині карлівчани забили гол у ворота Олександра Сердюка. Після подачі кутового у виконанні гостей м’яч опинився в штрафній. У боротьбі за кулю карлівський гравець зумів поцілити в площину воріт. 0:1 — ФК «Карлівка» повела в рахунку. І, напевно, трішки розслабилась. Та чекати на відповідь від підопічних Віктора Білорибця довго не довелось. Майже через п’ять хвилин Роман Солошенко, перебуваючи на стороні суперника, отримав пас від гравців по команді і відразу сильним ударом з 25 метрів відправив кулю у ворота суперників. Ще п’ять хвилин і нова результативна атака від кобеляцьких футболістів, яку ударом головою замкнув Андрій Поцелуйко. Такий поворот подій виявився не на користь карлівчанам. На футбольному сленгу це називається «посипались». А кобеляцькі спортсмени, помітивши це та відчуваючи підтримку глядачів, упіймали справжній кураж.

Третім голом за ФК «Кобеляки» після виходу віч­на­віч із голкіпером гостей відзначився нападник Антон Кухта. До завершення сорокап’ятихвилинки його партнер по команді Євген Розка забив гол, ідентичний пропущеному.

Після перерви суперники вийшли на поле вдесятьох. Виявилось, що їх нападник через травму не може продовжити гру. Лише через п’ятнадцять хвилин карлівчани знайшли йому заміну. У складі кобеляцької команди замість Антона Кухти вийшов Віталій Дяченко. Саме він і став автором ще двох голів у ворота гостей. Як підсумок, 6:1 — прекрасна гра ФК «Кобеляки». Тактику, яку застосував тренер кобелячан Віктор Білорибець, можна сміливо назвати гамбітом. Давши можливість супернику відкрити рахунок, господарі поля до кінця матчу буквально знищили своїх опонентів. 

Молодіжний склад ФК «Кобеляки» переміг суперників із рахунком 2:1.

У інших матчах VІІ туру першості Полтавської області з футболу серед команд першої ліги групи «Б» зафіксовані такі результати: «Вікторія» (Первозванівка) — «Стандарт» (Нові Санжари) 8:0, 5:1 (молодь); «Маяк» (Котельва) — ФК «Машівка» 1:3, 3:0 (молодь); «Псьол» (Гадяч) — ФК «Козельщина» 3:2, 2:1 (молодь).

Турнірна таблиця

чемпіонату Полтавської області з футболу

Перша ліга, група «Б»

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Вікторія» (Первозванівка)

6

5

1

0

22­6

16

2

ФК «Машівка­Нове Життя»

6

4

1

1

22­6

13

3

ФК «Карлівка»

7

4

1

2

11­10

13

4

ФК «Кобеляки»

6

3

2

1

17­6

11

5

«Маяк» (Котельва)

6

2

1

3

9­12

7

6

«Псьол» (Гадяч)

7

2

1

4

10­14

7

7

ФК «Козельщина»

6

2

0

5

14­21

6

8

«Колос» (Кобеляки)

6

1

1

4

6­22

4

9

«Стандарт» (Нові Санжари)

6

1

0

5

9­24

3

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2016, 12:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації