Вхід | Реєстрація

У заходах беруть участь учні і міських, і сільських шкіл

У заходах беруть участь учні і міських, і сільських шкіл

У Кобеляцькій районній бібліотеці проводиться цикл занять «Літо з книгою».

Протягом червня працівники книгозбірні готують для школярів заходи, покликані популяризувати читання книг серед дітей. Ці заняття відвідують учні, які оздоровлюються у пришкільних таборах.

— У заходах беруть участь діти і міських, і сільських шкіл, — говорить працівниця бібліотеки Ірина Самарська. — Ми намагаємось залучити школярів різних вікових груп. Перше заняття наші працівники провели на День захисту дітей. Тоді працювала станція «Літературних розваг», де на учасників чекали різноманітні вікторини. Наступного дня ми знайомили дітей із їх правами та обов’язками, правилами поведінки під час літніх канікул. Також у бібліотеці був проведений День книги. Попереду на відвідувачів чекає подорож до країни казок, знайомство з казкарями країн Європи та інші цікаві заняття.

У зв’язку з тим, що 2016‑й оголошено роком англійської мови в Україні, активну участь у заходах беруть юні любителі іноземних мов. Вони готують заходи англійською, французькою, німецькою і російською.

— Тематика занять щоразу змінюється, — каже Ірина Миколаївна. — Ми знайомимо відвідувачів із вітчизняними та зарубіжними авторами, журналами й виданнями, які передплачуємо. Під час занять школярі беруть участь у літературних лототронах і вікторинах. Щоразу бібліотекарі наголошують дітям, що книга — це перший помічник. І влітку потрібно якомога більше приділяти часу для прочитання різних літературних творів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2016, 09:17 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації