Вхід | Реєстрація

У Нехворощі вкрали 3 тонни дизпалива

У Нехворощі вкрали 3 тонни дизпалива

Новосанжарська поліція почала проходити атестацію. Першим пройшов випробування тестами та атестаційною комісією начальник відділення Олександр Мартиш.

Результатів атестації керівник новосанжарської поліції ще не знає. Хоча не без гордощів зізнається, що серед колег із Полтавщини набрав один з найвищих балів. Також Олександр Мартиш щиро дивується, що деякі його колеги з Харківщини і Дніпропетровщини на співбесідах не могли відповісти на елементарні питання зі знання Конституції України. Наприклад, не могли назвати кількість гілок влади у державі.

Відносно атестації підлеглих, начальник відділення обережний у прогнозах щодо термінів. Але припускає, що до кінця червня всі працівники поліції Новосанжарщини її пройдуть.
Розповідаючи про кримінальну хроніку тижня, Олександр Мартиш повідомляє, що за тиждень до єдиного реєстру досудових розслідувань внесені 14 повідомлень. Серед них — 8 крадіжок, 3 випадки нанесення тілесних ушкоджень, 1 випадок заволодіння транспортним засобом, 1 випадок зберігання наркотиків та 1 шахрайство.
Серед найбільш резонансних та значних за збитками крадіжок — викрадення трьох тонн дизельного пального із цистерни на території одного з агроформувань у Нехворощі. У Кобах злочинці вкрали із території одного із домогосподарств два акумулятори та бензокосу. У Нових Санжарах на вулиці Береговій жінка ромської національності вкрала у будинку 3000 грвиень. У Руденківці в одному із розважальних закладів у відвідувачки зник мобільний телефон вартістю 4000 гривень.

Не меншає у районі довірливих людей, які потрапляють на гачок шахраям. Так, мешканка Кунцевого повірила невідомим, які представились працівниками «ПриватБанку», набрала на телефоні запропоновану комбінації цифр і… втратила 400 гривень. Працівники поліції наголошують: працівники банків НІКОЛИ не прохають телефоном повідомити особисті дані карток, переслати ПІН-код чи інші персональні дані клієнта. Будьте обережні та пильні!
Щодо резонансних справ, які перебували у стадії розслідування. У справі вбивства правоохоронця Ганича продовжено термін досудового розслідування. Підозрюваний у вбивстві наразі перебуває під вартою. Справу щодо побиття бійця 93‑ї бригади Теличка минулого тижня передали до суду. Обвинувачення підозрюваним у скоєнні злочину висунуто за статтею «Хуліганство».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2016, 10:31 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації