Вхід | Реєстрація

Теплішає на світі, коли радіють діти

Теплішає на світі, коли радіють діти

1 червня у парку Слави для царичанської дітвори було влаштоване гарне свято, щоб дітки у День захисту дітей добре розважились, відпочили та набрались позитивних емоцій.
На свято з’їхалася дітвора з усього району. Біля дитячого майданчика була облаштована сцена. Діти взяли участь у конкурсі малюнку «Петриківська доріжка». У проекті «Сонячний промінчик» діти залишали відтиск своєї долоньки, розглядали «Алею дитячої творчості», взяли участь у майстер-класах різного напрямку. У куточку бібліотеки усіх чекали інтелектуальні та розвиваючі ігри, вікторини. Найменші могли побавитись на теплих килимках м’якими іграшками та розглянути яскраві книжки. Знайшлося заняття і для юних авіамоделістів. Вони спостерігали за польотом моделей літаків і могли самі запустити їх. Справжній бум дитячої активності спостерігався біля дитячих атракціонів, вишиковувалися великі черги до гірок, батутів. Бажаючі могли покататися верхи на конях. Смирні та лагідні тварини залюбки приймали малечу, а та, у свою чергу, була задоволена та намагалася погладити коней по чубатій гриві. На святі було багато дітей з батьками, приходили цілими сім’ями.

Окрасою дитячого свята став гала-концерт, на якому виступали найталановитіші діти району. Ведучій Анжелі Хорольській допомагали мультяшні герої Фіксики: Сімка і Нолик (Дар’я Каніболоцька та Артем Бойко).

Керівники району, депутати вручили грамоти, грошові премії, солодкі подарунки дітям, які досягли найкращих результатів у навчанні, спорті, музиці, образотворчому мистецтві. А випускникам, які мали високі досягнення у навчанні, були вручені медалі: Максиму Бреславцю — золота, а Ірині Андрійченко, Аліні Гаврик, Валерії Пренко, Марині Воронт — срібні. Були відзначені і кращі учні аграрного ліцею. Цього року в районі була започаткована районна премія «Обдаровані діти — надія Приорілля». Її номінанти одержали дипломи, грошові винагороди і солодощі. Діти з особливими потребами і сироти, позбавлені батьківського піклування, отримали солодкі подарунки.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації