Вхід | Реєстрація

Приорільський спорт

Спартакіада державних службовців

11 червня в селі Михайлівка Синельніковського району проходили фінальні змагання Х­ої ювілейної обласної спартакіади державних службовців, присвяченої 25‑ій річниці Незалежності України за програмою обласних сільських спортивних ігор Дніпропетровщини 2016 року.

Від Царичанського району до фіналу пробилася команда з настільного тенісу у складі Юрія Омеляна та Інни Продан.

Наші спортсмени гідно виступили і показали хороші результати на цих змаганнях. Юрій Омелян зайняв друге місце, поступившись лише тенісисту з Апостолівського району, а Інні Продан дісталася шоста позиція. Вітаємо наших тенісистів із вдалим виступом.

 

Тріумф прядівських пляжників

12 червня відбулися районні змагання з пляжного волейболу.

У зв’язку з дощовою погодою змагання були перенесені до спортивної зали Царичанської ДЮСШ. На змагання прибули 6 команд, які були розділені на дві групи. До першої групи потрапили: Царичанка, Прядівка­2, Прядівка­3. До другої групи потрапили: Прядівка­1, ДЮСШ, Китайгород.

У групах змагання пройшли за коловою системою. За 3–4 місце змагалися ДЮСШ і Прядівка­2. У цьому двобої команда ДЮСШ отримала перемогу з рахунком 2:0. Бронзові медалі для Царичанської ДЮСШ здобували Ілля Чабан та Володимир Макатуха.

У фінальному двобої за 1–2 місце зустрілися традиційні суперники: Прядівка­1 та Царичанка.

Перший сет виграє Прядівка з рахунком 21:13. У другій партії точилася запекла боротьба, в якій прядівчани здобули перемогу з рахунком 25:23.

Команда нагороджена кубком, а гравці — золотими медалями.

За друге місце команда з Царичанки отримала срібні медалі.

Перемогу прядівській команді здобували Євген Шпитко та Олег Бережний. Вітаємо прядівську команду з перемогою.

 

Дубль Вадима Кисличного

11–12 червня проходили поєдинки V туру першості району з футболу. Найцікавішим поєдинком цього туру, який проходив у селищі Царичанка на стадіоні «Діброва», була зустріч між командами «Мир» (Царичанка) і «Сталь» (Китайгород).

У першому таймі на полі точилалася рівна боротьба. Небезпечні моменти виникали біля обох воріт, але загнати круглого в сітку воріт не вдавалося жодній із команд. Обидві команди демонструвади досить видовищний футбол. Незадовго до закінчення першого тайму китайгородцям вдається відкрити рахунок у цій зустрічі. Відзначився Валерій Жорняк. До кінця першого тайму рахунок не змінився.

Другий тайм розпочався активними діями царичан. На 57­ій хвилині матчу царичани здобувають право на пробиття штрафного удару. Після вдалого виконання стандарту Юрієм Самсоненком м’яч попадає на голову Павла Мудрака, який і забиває круглого у ворота китайгородців. Після забитого голу ініціативою на футбольному полі повністю володіють царичани. На 69­ій хвилині матчу Вадиму Кисличному вдається забити другого м’яча у ворота китайгородців. Невдовзі автору попереднього голу вдається вийти віч на віч з воротарем і зробити дубль у цій зустрічі. Матч закінчився на користь «Миру» (Царичанка) з рахунком 3:1.

Інші матчі V туру мають такі результати: «Україна» (Бабайківка) — «Оріон» (Могилів): 0:11, ДЮСШ (Царичанка) — «Січ» (Дмухайлівка): 0:5.

 

Турнірна таблиця

Команди

І

В

Н

П

Р/М

О

1

«Мир» (Царичанка)

4

4

0

0

23:2

12

2

«Січ» (Дмухайлівка)

3

3

0

0

11:1

9

3

«Оріон» (Могилів)

4

3

0

1

21:5

9

4

«Сталь» (Китайгород)

5

3

0

2

18:10

9

5

«Україна» (Бабайківка)

4

1

0

3

8:37

3

6

«Динамо» (Ляшківка)

4

0

0

4

5:14

0

7

ДЮСШ (Царичанка)

4

0

0

4

3:20

0


Автор: Володимир ТИМОШЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2016, 13:56 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації