Вхід | Реєстрація

Змагання для дітей

Змагання для дітей

6–7 червня на стадіоні «Діброва» у Царичанці вирували справжні футбольні пристрасті.
Саме за ініціативи та спонсорської допомоги селищного голови Геннадія Сумського, директора комунального підприємства «ВО ЖКГ» Олександра Дубовика та приватного підприємця Романа Байбуза уже вкотре проводиться міжобласний турнір з футболу серед юних спортсменів 2005–2006 років народження, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Учасниками турніру стали команди Дніпропетровська, Новомосковська, Царичанки, Петриківки та Кобеляк.

Гравці Царичанської ДЮСШ доволі успішно провели ігри на цьому турнірі, перемігши дві команди з Дніпропетровська з рахунком 4:0 та 3:1, та команду ДЮСШ Петриківки (3:2). Але наші юні гравці зазнали поразки від команди ДЮСШ Кобеляк (1:3), і у фінальній зустрічі поступилися футболістам з Новомосковська, пропустивши у свої ворота один м’яч.
У результаті цих зустрічей 3 команди набрали по 9 очок і посіли відповідні місця в турнірній таблиці. Отже, золото — у команди ДЮСШ Новомосковська, срібло — у наших футболістів, а бронза дісталася ДЮСШ Кобеляк.

Срібні медалі царичанській команді здобували: Артем Дубовик, Олександр Дубовик, Ярослав Дорошенко, Ярослав Літвішков, Павло Крисін, Максим Камалітдінов, Павло Окопінський, Володимир Стратій, Володимир Хасіян, Богдан Бережний, Олександр Лавріненко, Максим Баршак, Денис Житний, Назар Мовчан, Максим Свистун. Кращим бомбардиром нашої команди став Володимир Стратій: 4 забиті м’ячі. Готували команду до змагань тренери Микола Романов і Михайло Стратій.

Призами відзначені: «Кращий воротар» — Вадим Кувшинов (МДЮСШ, Дніпропетровськ), «Кращий бомбардир» — Андрій Хлєбніков (ДЮСШ, Новомосковськ, 5 забитих м’ячів), «Кращий гравець» — Сергій Пасічник (ДЮСШ, Кобеляки).

Вітаємо наших юних футболістів із вдалим виступом і зичимо надалі спортивної фортуни і нових перемог.

На фото: срібні призери турніру.


Автор: Світлана Толошна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2016, 16:55 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації