Вхід | Реєстрація

Над центром району вирувала стихія

Над центром району вирувала стихія

Після двотижневої спеки в Кобеляцький район прийшли грозові дощі. А разом із ними — сильний вітер і град.

Дощ, який супроводжувався потужним вітром, розпочався в Кобеляках близько 21‑ї години вечора. Невдовзі він ущух. Та протягом ночі стихія ще два рази показувала свій характер. Гроза принесла не лише дощ і вітер, а ще й град. Найбільше постраждали від стихії самі Кобеляки та Шенгури, Кірове, Сухе, Коваленківка, Баранники, Лучки, Правобережна Сокілка, Ганжівка, Мідянівка, Золотарівка та Колісниківка. Усі ці населені пункти через чисельні обриви дротів на лініях електромереж залишились без електрики. А в Кобеляках на півдоби припинилась і подача води.
 

Окрім того, вітер зняв шифер на кількох адмінбудівлях та приватних будинках. Постраждали оселі кобелячан і через повалені дерева. Із адміністративних будівель найбільше «дісталося» приміщенню, у якому розташоване спортивне товариство «Колос».

Комунальники та енергетики вранці наступного дня почали ліквідовувати неприємні наслідки стихії. За словами директора Кобеляцької філії «Полтаваобленерго», протягом доби електропостачання повинно бути відновлене у всіх населених пунктах.

Люди під час стихії не постраждали. У будь-якому разі в лікарню ніхто не звертався.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2016, 16:35 | Кобеляки | Надзвичайне
1. шофер / 29 червня 2016, 21:57
Колись раніше я висловив припущення, шо наш народ із часом помітно тупіє. Що раніше народ не задавав ідіотських питань, як наприклад, і т.д. І тоді хтось із дописувачів заперечив - мовляв то втома від роботи з роками, що і раніше було так само просто не помічав.
Ви знаєте - ні. Не втома. Вже вкотре переконуюся у цьому. Народ реально тупіє. Не хочеться мені зараз тут показувати свої оголошення та переписки із клієнтами, аби інші могли разом зі мною переконатися у "шедеврах народної мислі". Просто пропоную повірити на слово. Ну от наприкад: "Продам сідушки та дверні карти Е60 предлагайте ціну". Ні фотографії жодної нічого - це по перше. А по друге - вдумайтеся у політику та підхід "Предлагайте ціну". Ви можете допустити що таке ляпне здорова людина? Ви приходите у магазин, прохаєте продати вам хлібину, а продавець вас питає "скільки даєш за хлібину"? Що це по вашому? Коли на товарі лежать цінники, а воно питає "По чом ота штуковина" - це вже нормально, я вже звик. Продається wi-fi роутер, новий з гарантією, запакований. Питає - слухай, а він точно без боків? Ти його провіряв? Говорю - 100% без боків, обіщаю! Бери, не пожалієш.
Знаєте... у мене підозра що нас чимось "годують". Занадто таки контрастні зміни відбуваються. Коли твоя робота пов’язана із постійним потоком людей, не помітити це не реально. Ні шановні - це не втома 100%. Це справді реальне затупіння суспільства. Чуйка підказує що "тормозні колодки" найбільше водяться у ковбасах, цигарках, горілці, у пиві, та солодких напоях. Короче те що найактивніше споживається простими роботягами, за "не дорого".

Змінено 30.06.2016, 21:32
2. poleno / 30 червня 2016, 05:18
яка ж це стихія якщо у сусіда хата не згоріла
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації