Вхід | Реєстрація

Відзнаки вручили 70-и воїнам

У вівторок кобелячани відзначили 20‑ту річницю Конституції України. Під час урочистостей демобілізованим землякам вручили відзнаки «Учасник АТО».

Колишніх військових присутні привітали оплесками. Із вітальними словами виступили голова районної ради Володимир Кішінський, перший заступник голови РДА Жанна Шевцова та заступник військового комісара Петро Андрушко.

Після цього демобілізованим військовим вручили відзнаки начальника Генштабу Збройних Сил України і подяки райради і РДА. Усього відзнаки «Учасник АТО» отримали 70 чоловіків.

Працівники та гуртківці районного Центру культури і дозвілля підготували для присутніх святкову програму.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять земляків, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

По завершенню урочистостей ведучі запросили всіх пройти до пам’ятника воїнам АТО і покласти квіти до його підніжжя.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2016, 16:57 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації