Вхід | Реєстрація

Концерт, спортивні змагання і дискотека

Концерт, спортивні змагання і дискотека

На Трійцю жителі Самарщини відзначили день свого населеного пункту.

За десятилітньою традицією, саме на це християнське свято самарщани святкують день села. Цього року місцеві мешканці розпочали підготовку ще з лютого. Справа в тому, що протягом чотирьох місяців, майже кожної суботи, вони займались упорядкуванням сільського парку. Ініціатором цього виступив місцевий депутат Олександр Вільховий. Самарщани облаштували в парку клумби, збудували місця для відпочинку, літню сцену, волейбольний майданчик, підготували місце під дитячий майданчик.

Олександр Вільховий говорить, що на суботники збирались майже всім селом:

— Працювали, так би мовити, не покладаючи рук. Результатом роботи залишились задоволені всі. Матеріальну допомогу нам надали депутати обласної ради Сергій та Микола Жуки, керівник ПСП «Колос» Микола Нестеренко. Також голова Бродщинської сільради Наталія Довга пообіцяла придбати дитячий майданчик.

Святковий концерт готувала завідувач сільським клубом Ганна Іваніченко. Для присутніх виступали самарщинські таланти. Не забули організатори відзначити ювілярів, сімейні пари, наймолодших та найстарших жителів Самарщини. Наприклад, у цьому році Поліна Хомична Самарська відсвяткувала свій 92‑й день народження. А подружжя Михайла і Меланії Бичків прожило в шлюбі 58 років.

Крім концертної програми, на присутніх чекали спортивні змагання з волейболу, армрестлінгу та перетягування канату. У них взяли участь спортсмени з Іванівки, Павлівки, Грицаївки, Бродщини і Самарщини. Працівники районної спортивної організації «Колос» виступили суддями цих змагань. У турнірі з волейболу кращими стали іванівці. Сильніше за всіх канат тягли винуватці свята. А в боротьбі на руку рівних не було гостю з Кунівки Андрію Козаченку.

По завершенню змагань на присутніх чекала святкова дискотека. Дітям також не довелось нудьгувати. Для них працювали атракціони та надувні гірки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2016, 10:44 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації