Вхід | Реєстрація

Операція «Мопедист»

Операція «Мопедист»

У період з 01.07.2016 по 15.07.2016 на території області проводяться цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мопедист» з профілактики порушень правил дорожнього руху водіями мототранспорту.

Кобеляцький ВП ГУНП в Полтавській області вкотре нагадує про безумовне дотримання Правил дорожнього руху, а саме  керувати мопедами, мотоциклами та скутерами мають право особи, які мають посвідчення водія відповідної категорії та досягли 16 років, транспортні засоби мають бути зареєстровані у встановленому порядку, обладнані звуковим сигналом та світловими приладами. Водії повинні  користуватися мотошоломами. Порушуючи головні вимоги, власників та водіїв притягують до адміністративної відповідальності.

Шановні водії мопедів, мотоциклів та скутерів! Не перевищуйте встановлену швидкість руху, користуйтесь мотошоломами, бо у більшості випадків це може врятувати життя та здоров’я людині.

 

                                                                       

 


Автор: Артур Матюх, Інспектор Кобеляцького ВП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2016, 19:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації