Вхід | Реєстрація

У Блакитному озері втопився 9-річний хлопчик (Оновлено)

У Блакитному озері втопився 9-річний хлопчик (Оновлено)

Про це 4‑го липня повідомив начальник відділення поліції у Новосанжарському районі Олександр Мартиш під час традиційної щотижневої прес-конференції.

Трагічний випадок стався 3‑го липня. 9‑річний мешканець Лиману Другого, що у Решетилівському районі, приїхав до Собківки відпочивати разом із батьками. На їх очах хлопчик, який не вмів плавати, пірнав неподалік берега. А потім дитина зникла під водою і не випливла. До пошуків хлопчика залучили рятувальників та водолазів. Але знайти тіло вдалося лише вночі…

Окрім цього трагічного випадку, за тиждень до новосанжарських правоохоронців зверталися із повідомленнями 132 рази. Із них 15 занесли до єдиного реєстру досудових розслідувань. Так, за тиждень сталося 6 крадіжок. Зокрема, у Нових Санжарах із багажника скутера викрали планшет «Леново» та мобільний телефон «Самсунг»; у Руденківці з приміщення місцевої школи — електроприлади на суму 2500 гривень; у Нехворощі — 180 метрів кабелю зі станції мобільного зв’язку. Крадіїв розшукують.

Дали результати рейди працівників поліції, проведені у населених пунктах району. Так, у Кустоловому в господарстві 27‑річного місцевого жителя виявили 22 кущі коноплі, 50 грамів готової речовини та пристрій для паління. У Малій Перещепині з домогосподарства вилучили 920 кущів маку.

Наприкінці прес-конференції Олександр Мартиш повідомив, що атестацію пройшли 8 офіцерів Новосанжарського відділення. Більшість склали тести та пройшли співбесіду успішно. І лише з приводу атестації одного із офіцерів виникли питання. Наразі він перебуває на лікарняному.

Решта новосанжарських поліцейських, 44 працівники, мають пройти атестацію протягом найближчого місяця. А вже у жовтні, після затвердження штатів, за словами Олександра Мартиша, новосанжарські поліцейські отримають нову чорну форму замість звичної синьої.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2016, 11:40 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації