Вхід | Реєстрація

Згоріла машина

Згоріла машина

13 червня близько 18:35 голова Рудківської сільської ради на в’їзді у село виявив, на його думку, нічийну автівку, яка самотньо стояла на узбіччі. Чоловік про цей факт повідомив поліцію. Працівники поліції прибули на виклик та оглянули машину, нічого підозрілого не виявивши. Були припущення, що водій автівки, можливо, залишив її без нагляду тимчасово з якихось своїх особистих міркувань.

Наступного дня працівникам поліції повідомили, що транспортний засіб, який вони оглядали напередодні, загорівся. Зі свого боку вогнеборці спрацювали оперативно та своєчасно загасили полум’я. Поки рятувальники боролися з вогнем, на місце події прибули правоохоронні органи. Вони описали автомобіль і доставили на територію поліції. Згодом до чергової частини звернувся громадянин, який повідомив, що автівка, котра згоріла, належить йому і надав необхідні документи. Свою відсутність молодик пояснив тим, що був змушений залишити свій автотранспортний засіб у зв’язку з технічною поломкою, оскільки не міг завести двигуна. На думку громадянина, загорання сталося внаслідок короткого замикання електропроводки у салоні.


Автор: Євгеній Манзюк, начальник чергової частини Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2016, 14:48 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації