Вхід | Реєстрація

Дівчина-підліток утекла з дому

Дівчина-підліток утекла з дому

29 червня до Царичанської поліції надійшло повідомлення, що близько 5:30 неповнолітня Євгенія Слайковська 15.07.2001 року народження, жителька Проточів Царичанського району, залишила помешкання опікунів, де вона проживала, та зникла у невідомому напрямку. У ході проведених розшукових заходів була отримана інформація про те, що дівчинку бачили у маршрутному автобусі, що рухався у напрямку Дніпра.

Зниклу дівчину знайшли 1 липня і доставили у район. Євгенію виявили працівники СКП (сектору кримінальної поліції) Царичанського відділення поліції, очолюваного начальником кримінальної поліції Володимиром Ваглером. Дівчина перебувала у Кам’янському у свого біологічного батька.

Зі слів утікачки, у неї виникли напружені відносини з мамою-опікуном, у сім’ї якої вона виховувалася.

З яких причин дівчина так вчинила, які мотивації її вчинку, виясняють психологи і працівники служби у справі дітей Царичанської РДА, до яких утікачку передала поліція. Зараз вирішується подальше місце проживання дитини.


Автор: Євгеній Манзюк, начальник чергової частини Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2016, 10:12 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації