Вхід | Реєстрація

Надзвичайні події за тиждень

Надзвичайні події за тиждень

Зранку в суботу до відділу поліції зателефонував житель міста, який повідомив, що виявив у Ворсклі, поряд із пляжем Мальованка, тіло невідомого чоловіка.

Як стало відомо, утопленик, 1974 року народження, був мешканцем Шахтарська Донецької області. Останнім часом чоловік проживав у Біликах. У п’ятницю разом зі знайомими він приїхав у Кобеляки, щоб відпочити біля річки. Для цього обрали пляж Мальованка. Відпочиваючі вживали алкогольні напої та купались.

Це вже третій випадок утоплення в літній період. Нагадаємо, що 26 та 27 червня в Кобеляцькому районі втонули двоє чоловіків. Перший випадок трапився на стихійному сільському пляжі річки Кобелячок, другий — на Ворсклі, поряд із Лівобережною Сокілкою. Утопленики також були в стані алкогольного сп’яніння.

 

Двоє велосипедистів потрапили під колеса

У суботу близько 19‑ї години на вулиці Стародніпровській (Стародніпропетровська) сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та велосипедиста.

Як розповіли свідки ДТП, автомобіль ВАЗ-21099 рухався вниз по Стародніпровській, коли перед ним із вулиці Космонавтів виїхав 10‑річний велосипедист і почав перетинати дорогу. Водій легковика спробував уникнути зіткнення, але через високу швидкість не зміг цього зробити. Про це свідчить гальмівний шлях автомобіля. Хлопчика відвезли на обстеження до Кобеляцької ЦРЛ. Приводу для госпіталізації не було і вже наступного дня його виписали. Порушене кримінальне провадження. Велосипед і автомобіль вилучені як речові докази. Слідство встановить міру провини водія.

Потрібно нагадати, що згідно Правил дорожнього руху, рухатися по проїжджій частині на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14‑річного віку.

У вівторок близько 13:00 у райцентрі сталася чергова ДТП, у якій знову постраждав велосипедист. Літній чоловік рухався по вулиці Шевченка. У районі лікарні він почав об’їжджати вибоїни на дорозі. Позаду нього їхав автомобіль ВАЗ-2108. Крутнувши різко вліво, велосипедист виїхав на проїжджу частину і отримав удар. Водій «вісімки» пояснив, що намагався уникнути зіткнення, та все ж зачепив велосипедиста. Після лікарського обстеження, яке виявило незначні травми, чоловіка відпустили додому.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2016, 13:45 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації