Вхід | Реєстрація

З ліцеєм попрощалися 109 випускників

З ліцеєм попрощалися 109 випускників

Минулого четверга у Царичанському аграрному професійному ліцеї відбулося урочисте вручення атестатів про повну загальну середню освіту та дипломів кваліфікованих робітників.
109 красиво вбраних юнаків і дівчат — трактористів‑машиністів, слюсарів‑ремонтників, водіїв автотранспортних засобів категорії В, С, кухарів, офіціантів, обліковців з реєстрації бухгалтерських даних та робітників фермерського господарства під музику вишикувались на подвір’ї перед головним корпусом.

Свято розпочалося урочистим виносом ліцейського стягу. Право винести стяг надали голові учнівського комітету Олександру Тонкошкуру та обласній стипендіатці, учениці 1 курсу Тетяні Кодюкіній. Вели урочистий захід учні Ірина Заврайська і Микола Хамаза.

Випускників ліцею прийшли привітати батьки, близькі та друзі, а також представники влади: керівник апарату РДА Олена Бакуліна, виконуюча обов’язки голови районної ради Олександра Лабагур, начальник управління агропромислового комплексу у районі Наталія Губенко (колишня випускниця агроліцею) та військовий комісар Олександр Світенко. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, які загинули в АТО, та викладачів і працівників ліцею, що відійшли у вічність.

Ведучі надали слово директору закладу Вірі Шарівській, яка щиро привітала випускників та вручила їм атестати і дипломи. Про кожного із випускників у Віри Павлівни знайшлося добре слово. Крім того, директор вручила грамоти учням, які стали переможцями в обласних конкурсах та олімпіадах. Були нагороджені і викладачі, а батьки випускників від адміністрації ліцею отримали подяки. Дипломи з відзнакою цього року отримали Олександр Тонкошкур (група М-38), сестри Горнічар — Марина і Дарина (група КО — 5).

Від імені майстрів виробничого навчання, які працюють у ліцеї, випускників привітав майстер групи РФГ-19 Олексій Патлаха. До привітань також долучилися класний керівник групи М-38 Світлана Дерець, голова батьківського комітету Іван Явтушенко, старости груп Віталій Вал, Дарина Горнічар, Яна Киприч, Вадим Левенець. Для усіх присутніх на святі лунали музичні вітання від Юрія Приймака, Олександра Тонкошкура, дівочого «батальйону» групи КО-5.

Свято продовжилося світлинами на згадку про роки навчання та спілкуванням у колі друзів.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації