Вхід | Реєстрація

Хет-трик Няйка приносить кубок «Кобелякам»

Хет-трик Няйка приносить кубок «Кобелякам»

Команда із Кобеляцького району другий рік поспіль перемагає у розіграші кубка ветеранів, який уже традиційно проводять у Нових Санжарах. Минулої неділі у фінальному поєдинку кобеляцька команда перемогла суперників із Нехворощі з рахунком 3:2.

На фінальну гру футболісти «Ветерана» із Нехворощі привозять кількох нових гравців. Проте навіть в оновленому складі нехворощани не можуть зупинити одного із найяскравіших нападників ветеранського чемпіонату Юрія Няйка. Чи не перший свій гострий момент форвард «Кобеляк» завершує голом, посилаючи м’яч над голкіпером під поперечину: 1:0. Однак нехворощани так само легко, як пропустили, і відіграються. Віталій Мелешко розбирається із захисником і б’є точно під стійку: 1:1. З цим рахунком команди йдуть на перерву.

У другому таймі у складі кобелячан знову веде Юрій Няйко. Він раз по раз проходить захист суперників і зрештою таки виводить свою команду вперед. Його потужний удар з правого краю влучає точно під стійку. Воротар команди з Нехворощі лише безсило витягає круглого з сітки. 2:1.

«Ветеран» відповідає кількома гострими контратаками. У одній із них В’ячеслав Головко метрів з п’яти пробиває у ближній кут, проте, як Жиньяк зі збірної Франції влучає лише у стійку. А біля протилежних воріт знову самотужки нанизує суперників фінтами Юрій Няйко. Він обіграє двох захисників і ударом з лівої запускає круглого між ногами воротаря у ворота: 3:1!

Футболісти «Ветерана» встигають скоротити відставання. Головко у дотик замикає пас на дальній стійці та забиває другий м’яч своєї команди: 3:2. Проте зрівняного рахунку і серії пенальті глядачі так і не дочекалися. «Кобеляки» вдруге поспіль виграють міні-футбольний кубок серед ветеранів у Новосанжарському районі.

Після розіграшу кубка у ветеранських змаганнях настає літня перерва, яка триватиме до 14‑го серпня. Тоді відновляться матчі чемпіонату.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації