Вхід | Реєстрація

Крадіїв спіймали на гарячому

Крадіїв спіймали на гарячому

8 липня близько 5:30 години ранку до чергової частини Царичанського відділення поліції звернувся водій вантажівки із заявою про те, що двоє невідомих молодиків, скориставшись несправністю його транспортного засобу, що призначений для перевезення дизельного палива, вчинили крадіжку бензину із баку машини. Це трапилося, коли водій ліг ненадовго спочити.
Працівниками Царичанського відділення поліції по гарячих слідах був встановлений очевидець цього кримінального правопорушення, який зміг описати зовнішність осіб, що вчинили крадіжку. Подія відбулася у дворі однієї з двоповерхівок у Царичанці. Зі слів очевидця, злочинці, побачивши його, злякалися і втекли з місця злочину, залишивши і каністру, і свою автівку та документи.

Провівши розшукові заходи, працівники поліції встановили осіб, що вчинили крадіжку дизельного палива.

За фактом кримінального правопорушення відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. А злочинцям оголошено підозру про вчинення крадіжки. Дизельне паливо повернули водію.

Триває досудове розслідування, за підсумками якого буде вирішене питання щодо направлення кримінального провадження на розгляд до суду. Також відпрацьовується можливий факт причетності цих осіб до інших крадіжок дизельного палива, що були скоєні у Царичанському районі на протязі року.


Автор: Євгеній Манзюк, начальник чергової частини Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2016, 14:07 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації