Вхід | Реєстрація

До уваги ветеранів війни та учасників бойових дій

До уваги ветеранів війни та учасників бойових дій

З метою покращення медикаментозного забезпечення ветеранів війни, учасників бойових дій: АТО, воїнів­інтернаціоналістів та інших осіб, на яких поширюється дія Закону України від 22.10.1993р. №3552­XII «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», в центральних районних аптеках, міжлікарняних аптеках №200(м.Лубни), № 210 (м. Миргород) ­ філіях  Полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм»  з 1 липня 2016 року вищевказаним категоріям населення при реалізації за готівку, відпуск лікарських засобів та виробів медичного призначення буде здійснюватись з націнкою 5%, при дозволеній законодавством України націнці до 25% на лікарські засоби Національного переліку, рівень якої регулюється державою.

Перелік аптечних закладів­філій ПОКП «Полтавафарм», у яких з 01.07.2016р. запроваджуються пільги при відпуску за готівку лікарських засобів і виробів медичного призначення ветеранам війни, учасникам бойових дій: АТО, воїнам­інтернаціоналістам:

Район

Заклад­

філія ПОКП

«Полтавафарм»

Адреса

аптечного закладу

Новосанжарський

Центральна районна

аптека №49

смт Нові Санжари, вул. Незалежності, 39/2, тел. (05344) 3­12­08

Козельщинський

Центральна районна

аптека №123

 смт Козельщина, вул. Монастирська, 12, тел. (05342) 3­14­56

 


Автор: ПОКП «Полтавафарм»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2016, 10:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Чудо Юдо / 17 липня 2016, 10:36
Я так зрозумів, що у Кобеляках немає аптеки «Полтавафарм»
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації