Вхід | Реєстрація

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки

За даними Царичанського РС ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, з початку 2016 року на території Царичанського району сталося 24 пожежі. З них — 4 випадки паління сухої трави, 2 — загорання автомобілів, пожежі у будівлях та спорудах житлового сектору — 18.

Головними причинами виникнення пожеж є необережне поводження з вогнем, коротке замкнення електромереж, несправність пічного опалення. Прямі збитки, що завдали пожежі, становлять близько175 тисяч гривень.

Рятівна служба звертається до жителів району та нагадує про дотримання правил пожежної безпеки, а саме: — не можна розпалювати багаття для спалювання сміття, сухого листя, бадилля на території житлових будинків, індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків на відстані не менше 15 метрів від житлових та господарських будинків та споруд; — забороняється розводити багаття у вітряну погоду; — не можна допускати використання несертифікованих (саморобних) електроподовжувачів у домогосподарстві; — не можна залишати без нагляду електроприлади, ввімкнені в електромережі; — забороняється користуватися пошкодженими розетками та вимикачами; — не можна використовувати печі, що мають тріщини.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2016, 10:20 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації