Вхід | Реєстрація

На Солонцях уп’яте змагатимуться богатирі

На Солонцях уп’яте змагатимуться богатирі

Заявки на участь у турнірі подали десять спортсменів із Полтавської та Дніпропетровської областей.

На останній сесії міської ради депутати прийняли рішення щодо проведення в Кобеляках чергових змагань силачів «Богатирські розваги». Їх організаторами традиційно виступають жителі міста Роман Горбенко, Юрій Чернявський та Володимир Гречаний. Про підготовку до турніру тижневику розповів Роман Горбенко. Він повідомив, що «Богатирські розваги» відбудуться 23 серпня о 15‑ій годині на спортивній площадці мікрорайону Солонці. Змагання проходитимуть за підтримки Кобеляцької міської ради. Програма включатиме в себе волейбольну гру та безпосередньо самі змагання богатирів.

— На волейбольному майданчику зустрінуться міські команди «Ветерани» та «Молодь», — говорить організатор. — Їх відповідно представлятимуть Роман Гущенко і Олексій Колінько. На участь у п’ятих, ювілейних, «Богатирських розвагах» подали заявки десять спортсменів із міста Кременчук, Козельщинського й Кобеляцького районів та сусідньої Дніпропетровської області. Усі вони різновікової категорії. Наприклад, постійного учасника турніру кобелячанина Віктора Осадчука по праву можна назвати ветераном спорту. У 2016‑му йому виповнився 51 рік. Цікаво, що Віктор є кандидатом у майстри спорту з кіокушин карате. Інший місцевий 21-річний спортсмен Віталій Овсієнко у цьому році закінчив Харківську академію фізкультури й спорту. До речі, влітку він захистив звання кандидата в майстри спорту з важкої атлетики. А 27-річний царичанин Геннадій Чіпко, який має категорію майстра спорту, — багаторазовий учасник і переможець всеукраїнський змагань із пауерліфтингу та стронгмену.

Досягнення спортсменів у турнірі оцінюватимуть Юрій Чернявський, Руслан Сабіров і Роман Горбенко. Програма змагань включатиме в себе шість різних вправ, де силачі будуть переносити і підіймати різну вагу, а також буксируватимуть автомобіль. У перервах між вправами для глядачів свої вміння продемонструють вихованці молодіжного центру карате та кобудо «Дзансін». Також із музичними номерами виступить учасник проекту «Х-Фактор» Михайло Федоровський.

— Цього року ми вирішили провести конкурс і для глядачів, — продовжує Горбенко. — Усі бажаючі матимуть змогу випробувати свої сили у вправі з жиму штанги лежачи. Вага штанги становитиме 100 кілограмів. Переможця визначатимемо за найбільшою кількістю підйомів.
Після завершення змагань учасників та відвідувачів частуватимуть юшкою і кашею.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2016, 11:58 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації