Вхід | Реєстрація

«Зоря» не забиває два пенальті, але виграє

«Зоря» не забиває два пенальті, але виграє

У матчі з «Солодом» голкіпер руденчан Євген Довгаль двічі підходив до 11‑метрової позначки, але переграти свого колегу так і не зміг. Тим не менше, команда з Руденківки без проблем здобула четверту перемогу в чотирьох матчах.

 

«Зоря-1», «Центр молоді» чи, може, «Маяк-2»?

Як уже було сказано раніше, у своїй групі «Зоря-1» почувається беззаперечним лідером. Команда без проблем одержала чотири перемоги. І серйозно напружуватися руденчанам доведеться хіба що у матчі з новосанжарським «Центром молоді». Минулого сезону ці дві команди також були в одній групі. Тоді перемогу в очній зустрічі святкували саме гравці «Зорі-1». У цьому році новосанжарці точно спробують взяти реванш. Поборотися за два стикових місця спробує й амбітний «Маяк-2» з Малого Кобелячка. Команда Владислава Підопригори, Володимира Замули та Діаманаде Канвалі після поразки у стартовому поєдинку, здається, набрала хід і виграла три зустрічі поспіль. Та чи вистачить малокобелячанам досвіду, щоб на рівних зіграти з головними конкурентами: «Зорею-1» та «Центром молоді»?

Четвертий тур «Центр молоді» пропускав, а «Зоря-1» та «Маяк-2» одержали у ньому перемоги. І якщо команда з Малого Кобелячка завдяки дублю Владислава Підопригори вирвала мінімальну перемогу в «Зорі-3», то «Зоря-1» сповна познущалася із новосанжарського «Солоду». Голкіпер новосанжарців Максим П’явка білкою крутився у воротах, відбивав удари з різних дистанцій, але все рівно періодично витягав м’ячі з сітки. Забити йому намагався і колега по амплуа Євген Довгаль (у попередніх матчах він уже забивав двічі з пенальті. — Авт.). Але і в першому таймі, і у другому Максим П’явка удари із 6‑метрової позначки відбив. «Зоря-1» так чи інакше забила свої десять голів, а її новачок Олександр Лаврик вибився у кращі бомбардири групи із 8‑ма голами.

 

«Маяк» чи «Колос»? А, може, «Омега»?

У іншій групі склад команд більш рівний, а тому і боротьба більш закручена. Наразі ніс в ніс йдуть два лідери: «Маяк» із Малого Кобелячка та «Колос» зі Стовбиної Долини. Між собою команди вже зіграли унічию (3:3), тож тепер суперники очікують на помилку опонента. У четвертому турі «Маяк» холоднокровно розібрався із зимовим міні-футбольним чемпіоном, «Темпом» із Сухої Маячки. Футболісти із Малого Кобелячка виграли з рахунком 10:3, а їх форвард Олександр Пустовіт в одному матчі забив цілих шість голів. «Колосу» довелося понервувати. Адже, виграючи у першому таймі у «Зорі-2» з рахунком 3:0, команда раптом зупинилася і пропустила два голи поспіль. І лише наприкінці другого тайму забила кілька м’ячів та закріпила перемогу. У складі «Колоса» знову слід відзначити братів Писаренків. У першому таймі Ігор двічі забивав з передач Євгена, після чого і сам Євген Писаренко відзначився дублем.

Головним переслідувачем двох лідерів несподівано стала новосанжарська «Омега», яка поки що відстає від конкурентів на відстань однієї перемоги. Але новосанжарцям ще грати і з «Колосом», і з «Маяком», тому вся цікава боротьба ще попереду. Також не слід забувати, що у першій групі цілих чотири команди мають по 6 очок: «Темп», «Сокіл», «Гетьман», «Чкалова». Їх також поки що рано скидати з рахунків.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2016, 21:16 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації