Вхід | Реєстрація

«У хазяйстві все згодиться!»

«У хазяйстві все згодиться!»

Коли завершуються основні польові і городні роботи, Дубове влаштовує день села. До свята приєднуються і мешканці навколишніх сіл — Турового, Тарасівки, Селянівки.

На сільському святі були, за традицією, привітання від селищного голови Геннадія Сумського та гостей, відзначення кращих представників сільської громади, вручення подарунків першокласникам, молодим сім’ям, поважним односельцям, виступи місцевих самодіяльних аматорів сцени, пригощання традиційною кашею. І обов’язково — розіграш святкової лотереї, яка коштувала зовсім символічно: 5 гривень. Головний приз лотереї — величезний круглий тюк соломи. Інші призи теж не менш значимі: мішок картоплі, зерна та інше. А виграв тюк соломи невеликий хлопчина Максим Кащенко, який діловито, по-дорослому заявив:

— У хазяйстві все згодиться!

Уже традиційно саме на дні села ФСК «Мир», який знаходиться на балансі селищної ради, проводить тут спортивні змагання. Цього року його тренерсько-викладацький колектив урізноманітнив свою конкурсну програму, і не лише для дорослих, а й для малечі. Дітей на заході зібралося чимало, адже поряд з клубом, де розгорнулося основне дійство, працювали дитячі атракціони.

Чоловіки змагалися з армреслінгу, який оцінював Юрій Рудас. Дитячі розважально-спортивні конкурси проводила тренер-викладач Людмила Шишацька. Для заохочення і на честь свята директор ФСК Микола Псарьов за підтримки Геннадія Сумського підготував призи для переможців змагань. Головний приз, мішок зерна, заслужено отримав Валентин Жадан. Він показав найкращий результат з армреслінгу. Діти взяли участь в конкурсі з довгою скакалкою «Стрибуни», з гімнастичними обручами «Хто довше прокрутить обруч на тулубі». Учасниками спортивних розваг були не тільки місцеві діти, а й гості. Своєю спритністю виділялись Ілона Горбуль, Діма Кравець, Рената Вороновська, Маша Дем’янчук. У ході спортивних змагань Людмила Шишацька також провела майстер-клас з елементами художньої гімнастики. Малеча з цікавістю виконувала вправи з гімнастичною стрічкою у вигляді «змійки», «вісімки», «спіралі». Як променисті фейєрверки, майоріли різнокольорові стрічки: жовті, сині, блакитні. Юні спортсмени за участь у спортивних розвагах отримали солодкі призи.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2016, 13:42 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації