Вхід | Реєстрація

«Оріон» — чемпіон району з футболу

«Оріон» — чемпіон району з футболу

Минулої неділі на стадіоні «Діброва» селища Царичанка відбувся золотий матч за звання чемпіона Царичанського району з футболу 2016 року. Зустрічались команди «Оріон» (Могилів) та «Січ» (Дмухайлівка Магдалинівського району).

Поєдинок розпочався рівноцінною боротьбою. Обидві команди демонстрували досить обережну гру.

Перший небезпечний момент виник близько біля штрафного дмухайлівців. Олександр Драй виконував штрафний удар, але м’яч пролетів вище воріт.

Через декілька хвилин біля могилівських воріт була аналогічна ситуація. Стандарт виконував Станіслав Хорольський. Він пробив прямо на кіпера «оріонівців», який без особливих зусиль заволодів м’ячем.

На 30-ій хвилині зустрічі дмухайлівці мали реальну можливість відкрити рахунок. Станіслав Хорольський вийшов віч-на-віч з воротарем «оріонівців», але пробив мимо воріт. Не пройшло і п’яти хвилин, як Сергій Данильченко небезпечно пробив у лівий кут воріт, але воротар відбив м’яча на кутовий.

На перерву команди пішли при рахунку 0:0.

У другому таймі гольові моменти виникали біля обох воріт, але загнати круглого у сітку воріт не вдалося жодній команді. Другий тайм закінчується бойовою нічиєю (0:0). Доля чемпіонства вирішується у серії післяматчевих пенальті. Переможцем одинадцятиметрових дуелей стає могилівський «Оріон» з рахунком 7:6.

Вітаємо команду «Оріон» (Могилів) з першим місцем у відкритій першості Царичанського району з футболу і бажаємо вдалих виступів у наступних футбольних баталіях.


Автор: Володимир Тимошенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2016, 19:17 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації