Вхід | Реєстрація

Чому Ви такі злі на нас?

Чому Ви такі злі на нас?

У редакцію тижневика «ЕХО» прийшов відкритий лист від імені працівників ТОВ «Сільські традиції». Представляємо його у оригінальному вигляді:

«До Вас звертаються жителі Біликів, які працюють в ТОВ "Сільські традиції". Вірніше, ми звертаємося  до своїх односельців, сусідів з якими ми не поділяємо погляди. Люди, чому Ви такі злі на нас, простих працюючих на комплексі?

Тут працюють переважна більшість молодих людей, у яких малі діти, може комусь щось і здається що “воняє”, а нам воно пахне скибкою хліба і кусочком м`яса. Отримуємо гідну заробітню плату, працює столова для харчування працівників. Багато наших односельчан намагаються нас образити словами “та от вас воняє свинями”, так от кожен працівник перед початком і закінченню робочого процесу обовязково приймає душ, передягається у спецформу. Приміщення для людей та свинопоголів’я знаходяться в ідеальній чистоті.

А те що комусь є який запах, так запахи є і на цукровому заводі, олійних заводах, кондитерських фабриках і т.д.

"Сільські традиції" допомагали бронежилетами, касками, берцями, тепловізорами та іншим військовим спорядженням, не тільки білицьким воїнам АТО, а всім хто звертався із сусідніх сіл. Крім того у Біликах були збудовані сучасні дитячі майданчики, безкоштовне харчування у шкільних їдальнях, допомога лікарні і т.д.

Біличани, чому Ви на мирних акціях, де збираються батьки з дітьми, пенсіонери так відкрито сквернословити, показуєте на руках нецензурщину? І це інтелігенція селища: колишній дільничний міліції, педагоги, бізнесмени? А деякі "крикуни" пропонують кинути на комплекс "коктелі Молотова". Так там можуть загинути не тільки не винні свині, а й ми працюючі, Вам не соромно буде до кінця свого життя носити гріх загублених Вами сусідів, родичів, односельців?

Ми теж всі за чисте повітря, за джерельну воду в нашому селищі.  Люди схаменіться, давайте миритися і боротися за краще життя. Зніміть блокаду, щоб працював комплекс, хай працює і поповнює сільський  та державний бюджети. Потрібно добиватися, наприклад, щоб не закрили цукровий завод, відновили роботу молочно-консервний завод. Щоб нам вистачало робочих місць, достойний заробіток. Нам всім потрібно годувати свої сім’ї, навчати дітей.»

 

Друкується зі збереженням стилістики, орфографії і пунктуації оригіналу.


Автор: Володимир Рябов від імені робітників ТОВ "Сільські традиції" та жителі Біликів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2016, 14:36 | Кобеляки | Суспільство
1. Хой / 12 вересня 2016, 17:11
Почему они вас так ненавидят?да всё просто!Кищенчихе нужно чтобы вернуть школы куда спихивать свой простроченый товар!Инна Жук?та просто так никогда нигде не будет учавствовать!просто мне интересно!когда вы научитесь думать за всех?или те кто протестуют вы думаете на вас мир сошелся?мне к примеру тоже мешает когда у соседей свиньи воняют,но я же не пишу заявлений и не требую вырезать свиней!!!просто тем кто против комплекса хорошо заплатили чтобы перекупить подешевле,кто-то из окружения Пороха!пускай закроют!и построят там курятник!тогда ещё хуже будет!и ничего, никто не скажет ,потому-что сразу же разгонят!
2. Адекватник / 12 вересня 2016, 18:48
1.Седой
«Допомогали в АТО? Тепер сорплi жуйте. Так вам i треба, дебiли.»

Таки так. Тільки непонятка. Тут писали, що комплекс расейський. І виходить вони дают кошти для війни проти Расєї, президент платить в Ліпецьку податки Расєї для війни проти України, а сама Україна воює з Донбасом і колошматить там не бурятів а українців. Нічо не пойму. Де тут свідомі, розтолкуйте.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації