Вхід | Реєстрація

Космічна велопрогулянка містом

Космічна велопрогулянка містом

Днями полтавські велосипедисти, під час вечірньої пізнавальної прогулянки містом, дізнавалися про відомих вчених, які проживали у нашому місці та працювали над тим, щоб космос став для нас ближче...

Так, велолюбителі довідалися про нашого земляка  Юрія Васильовича Кондратюка - українського радянського вченого-винахідника, одного із піонерів ракетної техніки й теорії космічних польотів, автора так званої «траси Кондратюка», якою подорожували на Місяць космічні кораблі «Аполлон». Побували біля будинку, де він народився і прослухали цікаву екскурсію в Полтавському музеї авіації та космонавтики імені Ю.Кондратюка.

А на останок пізнавальної прогулянки спостерігали за зорями в Полтавській гравіметричній обсерваторії Інституту геофізики імені С.І.Субботіна.


Автор: ГО «Велополтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2016, 15:18 | Полтава | Цікаве
1. Седой / 12 вересня 2016, 17:00
А почто Субботина не люстрировали. Коммунист, уроженец Казани, царская Россия между прочим?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації