Вхід | Реєстрація

«Колос» переміг мотобольні збірні Литви та України

«Колос» переміг мотобольні збірні Литви та України

17–18‑го вересня у Стовбиній Долині відбувся розіграш Міжнародного турніру ветеранів з мотоболу. Присвячений він був 40‑річчю мотобольної команди «Колос», яка в ході турніру перемогла обох своїх суперників.

У суботу мали відбутися матчі за участю двох збірних сусідніх із Україною мотобольних країн — Білорусі та Литви. Проте збірна команда Білорусії, із незалежних від організаторів причин, не змогла приїхати на турнір. Тому у перший ігровий день два матчі довелося зіграти збірній України з мотоболу. У першій своїй грі команда мінімально перемогла збірну Литви з рахунком 4:3. А у другому матчі збірна України змушена була поступитися ветеранам «Колоса» із розгромним рахунком: 6:1.

У неділю, 18‑го вересня, відбувся ще один матч. Команда «Колос» зіграла зі збірною Литви і розгромила її з рахунком: 9:3. У господарів м’ячі на свій рахунок записали Геннадій Миць (4), Іван Криштопа (3), Сергій Васін та Іван Зімовець.

Після закінчення матчу відбулась офіційна церемонія нагородження команд-учасниць. Також пам’ятні грамоти та медалі отримали всі причетні до мотобольного «Колоса» у період 1976–2016 років.

Присутні на мотобольних зустрічах голова Новосанжарської РДА Сергій Бульбаха та голова обласної ради Олександр Біленький запевнили: мотоболу на Новосанжарщині та на Полтавщині і на далі — бути.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2016, 14:33 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації