Вхід | Реєстрація

Депутати селищної ради уточнювали вересневий бюджет

Депутати селищної ради уточнювали вересневий бюджет

Минулої середи у селищній раді була проведена 13-а чергова сесія сьомого скликання, на якій було внесено зміни до деяких рішень селищної ради, її Програм та уточнено бюджет на вересень.

Депутати своїм рішенням прийняли у комунальну власність селищної ради будинок по вулиці Затишній, 23‑а, придбаний для громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та доручили виконкому видати ордер на вселення. Будинок був придбаний за 450 тисяч гривень: за кошти селищної ради (50 %) і субвенції від районної ради у розмірі 225 тисяч.

Що стосується змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення: у бюджет було закладено 100 тисяч гривень, на які задовольнили 20 заяв громадян з проханням про допомогу. Але надійшло ще 20 заяв, на задоволення яких депутати додатково виділили ще 50 тисяч гривень.

Також направили 40 тисяч гривень на облаштування автобусної зупинки у Дубовому та задовольнили клопотання дитячих садків № 1 і № 5, виділивши на їхні потреби 20 тисяч гривень (поточні ремонтні роботи).

Для виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт даху у двох ОСББ виділили 100 тисяч гривень.

Крім того, присутні своїм рішенням затвердили виділення коштів у розмірі 100 тисяч для поточного ремонту доріг селища.

Далі депутати розглянули та затвердили протокол постійної комісії з земельних питань.
Сесія також прийняла рішення звернутися до відповідних дорожніх організацій з проханням встановити попереджувальні знаки на дорогах у районі хлібозаводу і 11 кварталу та на в’їзді до села Івано-Яризівка, де рух транспорту неконтрольований.
Депутат Олег Чорнобривець повідомив, що батьки, громадські активісти, депутати занепокоєні низькою якістю виконання ремонтних робіт у Царичанській опорній школі. Він запропонував звернутися з листом до будівельної організації, яка здійснює капітальний ремонт. Депутати направили до райдержадміністрації, райради та відділу освіти листа, у якому запропонували створити комісію з числа будівельників, батьків, депутатів та представників громадськості для контролю за якістю виконання робіт з капітального ремонту у школі та надати цій комісії повноваження брати участь у підписанні акту приймання виконаних робіт.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2016, 15:51 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації