Вхід | Реєстрація

Європейські велостанції у Санжарах не прижилися

Європейські велостанції у Санжарах не прижилися

Міні-станції для технічного обслуговування велосипедів, які встановили у селищі чотири місяці тому, вже поламали, а ключі — розікрали.

У травні ми написали на сторінках «ЕХО» про міні-станції європейського типу, які встановили у різних куточках Нових Санжар. Селищна рада, дбаючи про велосипедистів, тоді встановила п’ять таких міні-СТО у найбільш людних місцях: біля супермаркетів та місць відпочинку тощо. У комплект такої СТО входив насос, розвідний ключ, набір шестигранників і викруток та «сімейний» ключ.

Цього тижня автору на очі потрапила така станція, яка розміщена біля кафе «Водограй». Ручки насоса немає, шланг обірваний. Немає і набору шестигранників, і викруток. «Сімейний» ключ залишився, але він погнутий. Не кращий стан міні-СТО, розміщеної біля колишнього «Маркету». Насос зламаний, ЖОДНОГО ключа немає.

Звісно, автор не дозволяє собі жодних натяків на те, що поламали станції та викрали із них ключі мешканці Нових Санжар. Це зробили або москалі, або євреї. Більше просто нікому.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2016, 10:05 | Нові Cанжари | Цікаве
1. Седой / 4 жовтня 2016, 12:31
Это след Путина! И когда только успевает. Может не пьет, как ваш?
2. BRO / 4 жовтня 2016, 12:56
Та ні!То все бандитська влада винна!Порошенко з Парубієм мабуть зпи....ли!А Гройсман на шухері стояв!))))
3. Адекватник / 4 жовтня 2016, 21:22
2.BRO
«Та ні!То все бандитська влада винна!Порошенко з Парубієм мабуть зпи....ли!А Гройсман на шухері»

Та чого ти так нервуєш? Ну сказали ж Путін, заспокойся.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації