Вхід | Реєстрація

Чи задоволені ви роботою екологічних служб?

Чи задоволені ви роботою екологічних служб?

Волонтери Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» провели соціологічне опитування «Чи задоволені ви роботою екологічних служб?».

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков зазначив, що останнім часом, екологічні проблеми набули такого поширення, що вже дуже важко підрахувати в хронологічній послідовності, що сталося вперше, що вдруге! В Полтаві безліч екологічних проблем, що роками не вирішуються (сміттєзвалище в с.Макухівка, забруднення атмосферного повітря, річок, несанкціонований викид сміття, систематична вирубка дерев, знищення чорноземів за допомогою інтенсивних технологій та багато інших проблем).

Андрій Володимирович повідомив, що в даному опитуванні взяли участь 400 пересічних громадян міста Полтави, віком від 20 до 60 років, які відповіли на зазначені запитання та висловили своє бачення щодо порушених запитань.

            

Результати опитування:

На запитання: «Чи задоволені ви роботою екологічних служб?»

-          Ні, не задоволені 316;

-          Не чули про роботу таких служб, взагалі 78;

-          Задоволені 6.

 

На запитання: «Що потрібно зробити, для підвищення якості та ефективності роботи екологічних служб?»

-          Збільшити фінансування та чисельність екологічних підрозділів – 28;

-          Заміна керівництва екологічних служб та їх кадрове оновлення – 342;

-          Направлення працівників екослужб на курси підвищеня кваліфікації – 30.

 

Під час проведення соціологічного опитування, респондентам було роз’яснено, які є екологічні підрозділи, сферу їхніх повноважень, адреси та проведено ряд консультацій з питань вирішення екологічних проблем, адже здоров’я людини, тривалість життя, в значній мірі залежать від екологічного фактору.

 

Нагадаємо, в той же час журналісти «ЕХО» стурбовані перетворенням Полтавщини на суцільне сміттєзвалище.


Автор: Андрій Олєйніков, благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2016, 11:16 | Полтавщина | Суспільство
1. саша ставицький / 10 жовтня 2016, 12:29
Про які екологічні служби мова? Їх немає.Вчора проїхав кОБЕЛЯКАМИ .цІ ВАНДАЛИ крім памятників , валять всплошну дерева.Де не їдеш - купи хмизу , сміття.На території бувшої сільгосптехніки лишились купи хмизу та чагарники з амброзії та порослі від пеньків.Ніякої екології для цих вандалів немає.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації