Вхід | Реєстрація

Міліція до виборів готова

Під час проведення першого туру президентських виборів на Полтавщині правоохоронці не зареєстрували жодної надзвичайної події чи грубого порушення закону, прозвітували сьогодні у Головному управлінні МВС України в області.

Були лише незначні конфлікти на дільницях між виборцями літнього віку, переважно жінками, та безпідставні заяви про відсутність на одній із виборчих дільниць Кременчука спостерігача від одного із кандидатів у Президенти. Представник від його виборчого штабу грубо дорікав голові дільниці. Місцева ж преса роздмухала з цього сенсацію.

Як готуються правоохоронці до другого туру виборів розповів на брифінгу журналістам заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки Віталій Хан.

Як і під час першого, у другому турі президентських виборів на Полтавщині діятимуть 8 територіальних виборчих округів та 1298 дільниць. Поновився лише склад комісій. Віталій Хан запевняє, працівники міліції готові забезпечити цілодобову охорону виборчих дільниць та супровід бюлетенів. Охороняти громадський порядок визвалися і добровольці – майже півтори тисячі громадських формувань по всій області.

Напередодні другого туру виборів правоохоронці повторно обстежили і виборчі дільниці. Хоча більшість виявлених недоліків, як і під час попередніх, усунути не вдасться.

Так, на 11 дільницях немає опалення. Тож членам комісії доводиться опалювати приміщення калориферами.

Що ж до волевиявлення самих працівників міліції, котрі працюватимуть 7 лютого, то вони голосуватимуть на дільницях, які охоронятимуть. Законодавчо це питання уже узгодили.

На останок брифінгу правоохоронці звернулися до молоді, особливо студентів, щоб вони не порушували закон і не продавалися за копійки, які їм платять політики, і тим самим не псували собі майбутнє. Адже проти юнаків, які побили вікна в одному з партійних штабів перед першим туром виборів, порушено кримінальні справи.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 14:51 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації