Вхід | Реєстрація

Венеція по-кобеляцьки

Венеція по-кобеляцьки

Виявляється, щоб відчути себе венеціанцем, зовсім не обов’язково відправлятись у Італію. Достатньо просто побувати в Кобеляках на вулиці Космонавтів після дощу.

До редакції «ЕХО» звернулись кобелячани, які вирішили за допомогою видання розповісти про проблему своєї вулиці. Справа в тому, що після опадів значний відрізок дорожнього покриття на Космонавтів перетворюється у суцільне озерце.

Розповідають мешканці вулиці, сім’я Тернових:

— Ми майже десять років пишемо звернення до міської ради. Олександр Ісип пропонував перестелити асфальт на умовах співфінансування, 50 на 50. Та звідки у нас такі кошти, якщо на вулиці половина пенсіонерів живе. Тому допомогти вирішити нашу проблему міська рада відмовилась. Ісип навіть сказав нам «ви ж бачили, де будувались».

Кобелячани говорять, що в травні цього року зібрали підписи мешканців усієї вулиці та звернулись із листом до Олександра Копельця. Міський голова приїхав на Космонавтів, оглянув територію і пообіцяв допомогти протягом двох місяців. Депутатів про проблему не повідомляли.

— Як бачите, усе залишилось на своїх місцях. Почалася осінь, далі — зима. І знову ця калюжа завдаватиме незручностей. Якби наша вулиця була тупиковою, ми б спробували власними силами вирішити проблему. А так щоразу коли на «кругу» трапляється якась аварія, то увесь проїжджий транспорт через нашу вулицю їде. Навіть у якійсь публікації пропонували об’їжджати «круг» через Космонавтів.

Від редакції: На останній сесії Кобеляцької міської ради Олександр Копелець говорив, що невдовзі в місті почне працювати дорожня техніка і, можливо, вдасться домовитись про щебінь із керівництвом кар’єру. Тому є надія, що Космонавтів хоча б засиплють щебенем. Якщо ж ні, то вулиця й надалі матиме неофіційний статус Венеції.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2016, 13:55 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації