Вхід | Реєстрація

У Санжарах продовжують ремонтувати дороги

У Санжарах продовжують ремонтувати дороги

Селищна рада завершує ремонтні роботи на дорогах навколо центрального ринку.

Капітальний та поточний ремонт доріг у селищні цього року виконували дві полтавські компанії: «Полтавабілд» та «Гудсіті». Поточний ремонт дорожнього покриття уже виконали на вулицях Центральній, Соборності, Пролетарській, Шевченка та провулку Нафтовому. Капітальний ремонт проводили по провулку Нафтовому, вулиці Соборності та Незалежності. На ремонт останньої пішло понад 600 тисяч гривень, переважно, із селищного бюджету. Довелося повністю міняти асфальтне покриття на ділянці вулиці за дитячим садочком «Сонечко» та у місці, де була найбільша ямковість: біля двоповерхівки, що неподалік «МаркетОпту».

Зараз тривають ремонтні роботи на вулицях, розташованих навколо центрального ринку. У селищній раді запевняють, що найближчим часом ремонт уже закінчать і з настанням холодів (як це часто практикують в Україні. — Авт.) асфальт у селищі не кластимуть.
— Намагаємось прискорювати роботу підрядників. Часто вони беруть об’єкти у різних районах, а потім, доки не закінчать об’єкт десь у Чутовому, до нас не їдуть. Люди, звичайно, обурюються: чому ями відфрезували і не асфальтують?! Нам також не подобається, коли ремонтні роботи затягують. Тому тиснемо на виконавців, щоб прискорювали їх. І, звичайно, вимагаємо якості, — говорить селищний голова Інна Коба.
Розповідаючи про плани на рік наступний, селищний голова зазначає, що є намір заасфальтувати вулицю Панфілова. Звичайно, це обійдеться у чималі кошти, але асфальтне покриття на вулиці має з’явитися, переконані у селищній раді.

Дороги у селищі ремонтують не лише асфальтом та відфрезованим матеріалом. Іноді на проблемні вулиці просто завозять пісок. Завезуть його на провулок Тракторний, де щойно провели капітальний ремонт водогону (потім у провулку має з’явитися щебеневе покриття. — Авт.), а також до Соснової Рощі. Про жахливий стан дороги у цьому місці говорив на сесії депутат Володимир Вакуленко.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2016, 12:22 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Седой / 15 жовтня 2016, 19:58
Газон реликтовий де здобули? тож агресора автівка
2. Адекватник / 15 жовтня 2016, 20:52
А вулиця Панфілова, це якого Панфілова? Часом не того генерала служаки совіцького злочинного режиму, що обороняв москальську столицю? Непорядок. Як це паршевлюк так проморгав?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації