Вхід | Реєстрація

У новосанжарській поліції змінився керівник

У новосанжарській поліції змінився керівник

Олександра Мартиша перевели на роботу до Глобиного. Новосанжарське відділення наразі очолює його заступник Андрій Власенко.

Олександра Мартиша 20‑го жовтня представили як нового начальника Глобинського відділення поліції. Новосанжарським відділенням як виконуючий обов’язки наразі керує Андрій Власенко (до цього — заступник Олександра Мартиша. — Авт.). У поліції припускають імовірне залишення його на цій посаді без приписки «в. о.».

 

***

За минулий тиждень у Новосанжарському відділенні поліції зафіксували 90 заяв та повідомлень. 9 з них занесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Так, у Великому Кобелячку громадянин М. викрав барсетку із будинку свого односельця. У барсетці знаходилися гроші в сумі 500 гривень. Правоохоронці внесли справу до реєстру за статтею 185, ч. 3.

Інша крадіжка сталася у потязі, який рухався маршрутом Кременчук — Полтава. У жителя Полтави громадянина О. невідомі викрали банківську картку. Як стверджує сам потерпілий, сталося це на залізничній станції Нові Санжари. Із картки невдовзі зняли 9000 гривень. Крадія наразі розшукують.

Новосанжарець Д. минулого тижня став жертвою шахраїв. Йому зателефонували незнайомці, які під приводом надання послуг вивідали у чоловіка персональні дані банківської картки. І зняли із неї 9900 гривень. Шановні читачі! Прочитайте самі і нагадайте іншим: ні представники банків, ні працівники соціальних установ ніколи і ні за яких умов не випитуватимуть у вас особисті дані щодо банківської картки. Якщо вам телефонують із такими проханнями, записуйте номер і дзвоніть до поліції!


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2016, 15:46 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації