Вхід | Реєстрація

Ще один дитячий майданчик — для дітей Решетилівки

Ще один  дитячий майданчик — для дітей Решетилівки

Установкою новою гірки закінчили упорядкування дитячого майданчика у микрорайоні Цибулівка у Решетилівці. Це один з численних об'єктів інфраструктури, який голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, за власні кошти, установлює для потреб маленьких мешканців району. До цього, зокрема, нові майданчики встановили у селі Потічок,  у дитсадку мікрорайону Новоселівка Решетилівки та на подвір'ї Решетилівської школи І-ІІ ступенів.

— Сьогодні багато говорять про те, що молоді родини покидають села, що немає розвитку територій. І ніхто не запитує себе, як можна зарадити ситуації. Я обїхав багато районів області. І проблема дозвілля дітей гостра чи не у кожному населеному пунктів. Тому необхідно передбачити у профільній обласній програмі питання розбудови таких об'єктів інфраструктури саме у сільській місцевості. Це - пряма відповідальність депутатів обласної ради за створення нормальної інфраструктури для молодих родин у селі, - переконаний голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської облради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2016, 10:21 | Решетилівка | Суспільство
1. ansambl / 15 листопада 2016, 16:54
Вот детские площадки Посилання на www.ex.ua
Вот площадка Посилання на img02.rl0.ru

Для того что б такое построить не надо деньги, надо желание. Фото очень грустное. Я понимаю, что на безрыбье и рак рыба. Понимаю, что даже эта площадка—это счастье для местных детей. Но это отписка, что б отстали, а не действительно подарок детям.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації