Вхід | Реєстрація

На одного народженого — троє померлих

На одного народженого — троє померлих

Минулого четверга на засіданні міської ради ветеранів побувала начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ірина Бутко.

Ірина Андріївна зупинилась на статистичних даних. Зі слів виступаючої, за десять місяців цього року в Кобеляцькому районі народились 267 немовлят, що на 37 малюків менше у порівнянні з 2015-им.

— Із кожним роком усе більше спостерігається тенденція до вибору батьками рідковживаних імен для своїх дітей, — каже Ірина Бутко. — У цьому році дівчаток називали Златослава, Зоряна, Ауріка, Злата, Еріка, а хлопців — Макар, Лазарь, Матвій, Марко. Найпоширеніші дівочі імена: Анна, Марія, Поліна, Вікторія, хлоп’ячі — Максим, Артем, Богдан, Іван.

У цьому році 163 пари зареєстрували свої шлюби, у 2015-му ця цифра дорівнювала 209. Ірина Андріївна вважає, що на зниження кількості шлюбів вплинув високосний рік. Розлучились у 2016-му 89 пар, а в 2015-му — 102. Трішки скоротилась смертність у районі. Якщо в минулому році за десять місяців померло 773 людини, то в цьому — 749. Середній вік смертності становить 60-70 років.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2016, 09:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації