Вхід | Реєстрація

У центрі є де відпочити

У центрі є де відпочити

У центрі Царичанки не можна не помітити благоустроєний майданчик біля супермаркету «Брусничка», де стояла стела революційних часів, демонтована згідно закону про декомунізацію.

Майданчик для відпочинку викладений тротуарною плитою, є лави, альтанка і фонтанчик для пиття (на зиму поки що закритий). Розповідає селищний голова Геннадій Сумський:

— До селищної ради давно зверталися мешканці селища, особливо — люди літнього віку, з проханням облаштувати затишний куточок у центрі, де можна відпочити, а в літню спеку попити води. Так ми і зробили. Роботи вже у стадії завершення. Буде освітлення, дві лави всередині альтанки та сміттєві баки. На облаштування території і встановлення альтанки, розподільчої колонки та лав було витрачено 190 тисяч з бюджету селищної ради. Роботи виконало товариство «Буделектросіті» (місто Кам’янське). У нас в районі багато людей займаються будівничими роботами, та, на жаль, не мають ліцензій. І тому доводиться залучати будівельників з інших районів.

Коментуючи ситуацію з облаштуванням місця для відпочинку, селищний голова висловив стурбованість ставленням керівництва «Бруснички» до благоустрою прилеглої території. Неодноразово селищна рада зверталася до дирекції супермаркету з проханням заасфальтувати місця, де просів асфальт. Та поки що реакції немає ніякої.
 


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2016, 10:19 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації