Вхід | Реєстрація

Увага! Незабаром сніг та ожеледиця!

Увага! Незабаром сніг та ожеледиця!

У перші дні снігопаду на території Царичанського району трапляється від 4 до 8 ДТП за добу, в основному — через те, що власники автотранспорту вчасно не змінили шини з літніх на зимові та не пристосувалися до особливості керування автомобілем у складних погодних умовах.

У Правилах дорожнього руху України чітко не визначена обов’язковість зміни шин. Це положення має рекомендований характер. Але, як свідчить практика, краще заздалегідь подбати про себе та інших учасників дорожнього руху. Літня гума при температурі +5° і нижче не забезпечує надійного зчеплення з дорожнім покриттям. Через це збільшується гальмівний шлях під час екстреного гальмування та зменшується стійкість транспорту при бокових заносах.

Шановні водії! Не нехтуйте рекомендаціями ПДР та особливостями керування транспортними засобами в зимовий період!


Автор: Вадим Мазуркевич, інспектор Новомосковського ВП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2016, 16:33 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації