Вхід | Реєстрація

Хотіли в червні, а почали у листопаді

Хотіли в червні, а почали у листопаді

Нарешті розпочався довгоочікуваний ремонт покрівлі у міському навчально-виховному комплексі №1.
28 жовтня в статті «Ремонт навчанню не завадить» ми повідомляли про те, що невдовзі мають розпочатися роботи із заміни покрівлі над міським навчально-виховним комплексом №1. Голова РДА Таміла Шевченко та завідуюча відділом освіти Наталія Коваль говорили, що з дня на день будівельники почнуть ремонтувати дах над школою. Гроші на ці потреби Кабмін нібито виділив ще в червні. Чи то вони так довго «йшли» до Кобеляк, чи з інших причин, але в літню пору, коли для ремонту найбільш сприятливий час, роботи так і не почалися. Не почалися вони, попри запевнення посадовців, і в жовтні та на початку листопада.

Як виявилося, термін «з дня на день» означає, що очікуваної події потрібно зачекати ще три тижні. Саме через такий проміжок часу на даху школи нарешті з’явилися будівельники. Як розповіли редакції директор навчального закладу Яків Постольник та завідуюча відділом освіти Наталія Коваль, будівельні матеріали, а саме — єврорубероїд, завезли у середу 16 листопада. А вже наступного дня ремонтники почали працювати. Роботи виконують працівники полтавської фірми «Гуд Сіті». Вони розпочали ремонт із покрівлі над спортивним та актовим залами.

У понеділок 21 листопада ми теж побували на даху міської школи. На той момент над спортзалом та актовим залом руберойд уже постелили. Крім того, будівельники зробили «стяжку» у місці, де розійшлися плити перекриття.

Орієнтовно роботи з ремонту даху мають завершитися через два тижні. Гроші, що залишаться, використають на заміну двох вікон у школі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2016, 14:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації